Teljes útmutató a legjobb ügyvédi weboldalhoz: Tippek, trükkök és ügyvédi iroda WordPress sablonok

Tartalom:

  • Első lépések a legjobb ügyvédi oldal létrehozásában
  • Milyen részekkel kell rendelkeznie egy ügyvédi weboldalnak?
  • Design tippek
  • Az ügyvédi weboldal egyéb jellemzői
  • Jogi követelmények az ügyvédi weboldalra vonatkozóan
  • Tanulj a legjobbaktól
  • Ügyvédi weboldal sablonok

Azok az idők, amikor az emberek újsághirdetéseket böngésztek ügyvéd után kutatva, már rég elmúltak. Egyetlen vállalat se maradhat látható és hatékony saját weboldal nélkül. A Föld minden nagyvárosában szinte minden felnőttnek van okostelefonja és internet hozzáférése. Szó szerint bármire rákereshetünk néhány másodperc alatt. Tehát, ha ügyvéd vagy, vagy van egy ügyvédi irodád - szilárd és vonzó honlapra van szükséged, hogy nyereséges légy.

Természetesen egy professzionális webfejlesztőt is alkalmazhatsz, hogy a webhelyed a semmiből hozza létre. De ez sokba fog kerülni, mert az ilyen jellegű munka időt és erőfeszítéseket igényel, így soha nem olcsó. Probléma lehet, ha alacsony a költségvetésed. Emellett, ha azt akarod, hogy valami olyan legyen, amilyet akarsz - csináld magad. Egy webhely létrehozása nem olyan bonyolult, mint azt gondolnád, én pedig megmutatom az összes alapot, tippet és példát, amely segíthet és inspirálhat téged.

Első lépések a legjobb ügyvédi oldal létrehozásában

Mielőtt elindítanád ügyvédi iroda honlapodat, meg kell határoznod, milyen CMS-t kell használnod. Feltételezem, hogy nincs időd és kedved  kódolási készségekre szert tenni, így szükséged lesz egy egyszerűbb módszerre, tartalomkezelő rendszert kell használni. Véleményem szerint a WordPress CMS tökéletes lesz egy ügyvédi oldal számára. Ezt a rendszert eredetileg a blogok számára hozták létre, de azóta rengeteget fejlődött. Egyszerűen nincs olyan webhely, amelyet ne lehetne WordPressre építeni, legyen az egy blog, online áruház vagy természetesen, egy ügyvédi weboldal.

A CMS kiválasztásakor tárhelyet és domain nevet is választani kell. Ezekre a tárolás és a név miatt van szükség. A regisztráció és a WordPress telepítésének algoritmusa nagyon egyszerű. Van egy szép részletes útmutatónk a WordPress weboldal létrehozásáról - Könnyű, mint a LEGO. Az útmutató megosztja veled, hogyan lehet a tárhelyet és a domain nevet teljesen ingyen megkapni, de továbbra is a fizetett tárhelyet ajánlom. Általában a domainnév a tárhelyhez tartozik, így nem kell kétszer fizetni. Emellett a tárhely befolyásolja a webhely sebességét és biztonságát, és ezek azok a funkciók, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Amikor a WordPress telepítve van, és minden készen áll - ügyvédi WordPress témát kell szerezned. Felsorolok néhány legjobb Template Monster WordPress jogi témát, így számos professzionálisan felépített elem közül választhatsz. A lista előtt azonban beszéljünk néhány olyan funkcióról, amelyet hozzá kell adni a honlaphoz. Szeretnék adni néhány tippet, ezek segíteni fognak egy igazán hatékony és vonzó ügyvédi honlap létrehozásában.

Milyen részekkel kell rendelkeznie egy ügyvédi weboldalnak?

Ahogy valószínűleg tudod, a különböző weboldalak szerkezete különböző blokkokat tartalmazhat. Az online áruház nem feltétlenül igényel blogmodult, és a személyes blog nem igényli a „Márkák” részt. Mindenféle típusú webhely rendelkezik saját, kötelező tartalmú blokkokkal, amelyeket minden weboldal tulajdonosának hozzá kell adnia. Vessünk egy pillantást arra, hogy a webhelyszerkezet mely részei segítenek abban, hogy a honlap jövedelmezőbb és hatékonyabb legyen.

Vélemények és ajánlások

Az emberek csak akkor fognak megbízni benned a törvényekkel kapcsolatos kérdésekben, ha megmutatod nekik, rászolgáltál a bizalomra. A vállalat megbízhatóságát többféleképpen lehet bemutatni, de a leghatékonyabb - más ügyfelek véleménye. Azok a vélemények, amelyeket az olyan platformokon hagynak, mint a Yelp, a legmegbízhatóbbak, népszerűbbek az alapértelmezett oldalon hagyott hozzászólásoknál, ezért próbálj meg pozitív véleményeket szerezni, és ezeket add hozzá webhelyedhez. A megjegyzésekkel ellátott értékelési rendszer szintén hasznos eredményekkel bír. A fő cél az, hogy megmutasd a webhely látogatóinak, az emberek elégedettek szolgáltatásaiddal.

Néhány kommunikációs eszköz

Az ügyfelek értékelik a hatékony, gyors és barátságos kommunikációt, jobban, mint a weboldal összes többi funkcióját. Ha a látogató gyorsan és világosan választ kap a kérdéseire - szeretni fogja a cégedet. Ezért kell több különböző módot is hozzáadni a veled való kommunikáció érdekében. Először is, adjunk hozzá egy kényelmes és zökkenőmentes munkakapcsolati űrlapot. Helyezz el e-mail címet, telefonszámot és levelező címet a leginkább látható helyre. Ha elég alkalmazottad van - adj hozzá egy szöveges csevegési ablakot, így az ügyfelek megvitathatják kérdéseiket az online szakértővel. Az egyre rohanó modern világban az ügyfelekkel való gyors kommunikáció a siker kulcsa.

Oklevelek

A magas képzettséget megerősítő dokumentumok növelik az irántad és céged iránti bizalom szintjét. Az ügyfelek a lehető legjobb szakemberrel szeretnének dolgozni, aki elegendő tapasztalattal és készséggel rendelkezik ahhoz, hogy hatékonyan tudjon segíteni, és az egyetlen módja annak, hogy már előzőleg megbizonyosodjanak arról, egy ilyen szakemberrel dolgoznak, az az, ha megvizsgálják a tanúsítványait. Emellett érdemes megemlíteni, hány éve praktizálsz. Minél több tapasztalatod van - annál megbízhatóbb vagy az ügyfelek szemében.

Szolgáltatások listája

Ha azt írnád le, hogy képes vagy minden egyes területen előforduló problémával megbirkózni - nyilvánvaló hazugság lenne. A törvény bonyolult szféra, és sok ága van. Néhányra specializálódhatsz, de mindenre, valljuk be, meglehetősen lehetetlen. Készíts világos listát az ügyfelek számára elérhető szolgáltatásokról, és írd le, milyen esetekben tudsz segíteni. Egy ilyen lista láttán a látogatók gyorsan megérthetik, hogy a megfelelő szakemberhez fordultak-e, és mit várhatnak tőle.

Blog

Higgy nekem, szükséged van rá. Először is, valóban pozitívan befolyásolja a SEO-t. Minél több szöveged van kulcsszavakkal - annál könnyebb lesz számodra elérni a keresőmotor eredményeinek tetejét. A második előny az, hogy megoszthatod a legfrissebb híreket, törvénymódosításokat és a cég ajánlatait. És végül, de nem utolsósorban, növelni fogod az irodád iránti bizalmat. A bonyolult fogalmakról írt cikkek szakmaiságot mutatnak. Csak a legjobb ügyvédek képesek egyszerű szavakkal leírni bonyolult dolgokat.

Design tippek

A megjelenés és a szerkezet nagyon fontosak, ezek a vállalkozás „ruhái”, és az emberek ruha alapján ítélnek. Ahhoz, hogy hatékony légy, webhelyednek stílusosnak, naprakésznek és vonzónak kell lennie. Természetesen ízlésed szerint kell megtervezned honlapodat. Sajnos semmilyen tanács nem garantálja, hogy minden látogatónak tetszeni fog a választott színséma vagy struktúra. Éppen ezért szeretnék néhány betekintést adni arról, hogy egy átlagos felhasználó mit vár el egy ügyvédi iroda megjelenésétől.

Logó és színek

Az ügyvédi honlapodon használt színséma ízlés kérdése. Valakinek tetszeni fog, de lesznek olyanok is, akiknek nem. A logó színeinek használata azonban mindenki számára előnyös megoldás. Emellett a logó feltöltése a weboldal minden oldalára növeli annak lehetőségét, hogy a látogatók jobban felismerjenek. Egy ügyvédi irodának klasszikusabb és nyugodtabb színeket kell használnia, nehogy gyerekes vagy komolytalan benyomást keltsen. Azok az emberek, akiknek segítségre van szükségük, inkább foglalkoznak egy komoly, szilárd céggel.

Fotók

A modern design nagy felbontású fotókat használ, amelyek a honlap tetején helyezkednek el. Számos változat létezik, de ezek nélkül a webhely nem tekinthető naprakésznek. Éppen ezért az első ajánlatom az, hogy eredeti képeket alkalmazz irodádról és alkalmazottaidról. Egy jó fotós alkalmazása költségesebb lesz, mint a készletfotók, de megéri. Egy ügyfél szeretné tudni, hogyan néznek ki azok az emberek, akikkel dolgozni fog. Bár, ha nincs más mód, kénytelen vagy készletfotókat használni - kerüld a természetellenes érzelmeket és pózokat. Rengeteg olyan készletfotó van, ahol a modelleknek „műanyag” arckifejezése van, vagy furcsa pózban állnak. Tölts több időt, és találj több természetes képet - a webhely professzionálisabb és vonzóbb lesz.

Rövid mondatok

Felejtsd el a nagy és egyszerű szövegdarabokat a honlapon. Csak rövid mondatokat írunk félkövér szöveggel - szemet gyönyörködtető és egyszerű. A honlap egyfajta névjegykártya - csak a legfontosabb dolgokat kell elhelyezni rajta. Minden hosszú szöveget el kell rejteni állítható dobozokba, vagy ami még jobb, külön oldalakra írni. Hagyj egy rövid leírást és egy linket a honlapon, így a látogató eldöntheti magának, hogy elolvassa-e az információt, vagy sem.

Call to action

Ha azt szeretnéd, hogy a látogató tegyen valamit (hívjon, feliratkozzon a hírlevélre, meghagyja elérhetőségét) - mondd meg neki. A látogató már megtette a fő dolgot, amit meg kellett tennie - ellátogatott a webhelyedre. Ha további tevékenységet szeretnél, kérned kell.

Az ügyvédi weboldal egyéb jellemzői

Vannak további funkciók, amelyeket a webhely általában tartalmazhat. Nem kapcsolódnak a megjelenéshez vagy a szerkezeti részekhez, de hatással vannak a webhelyre. Mindezek a funkciók akkor is alkalmazhatók, ha már az egész weboldal elkészült, így ha először létrehozod a weboldalt, és aztán megérted, nem olyan hatékony, mint amilyennek akartad, nézd meg ezt a három pontot.

Kényelmes navigáció

A létrehozott weboldal, függetlenül attól, hogy milyen szép és szilárd, teljesen felesleges lesz, ha a látogató nem fogja megtalálni azokat a dolgokat, amiket keres. Az ilyen sikertelenségek fő oka a rossz navigáció. Az ügyvédi oldal menüjének világosnak és intuitívnak kell lennie. A webhelyen történő navigáció kényelmesebbé tétele érdekében hozzáadhatod a következő funkciókat:

  • Mega menü. Egy nagy csempe, amely bemutatja az összes információt, amire a látogatónak szüksége lesz ahhoz, hogy eligazodjon webhelyeden. Emellett a mega menük nem csak segítenek navigálni, hanem díszítésként is szolgálnak.
  • „Vissza a tetejére” gomb. Amikor a felhasználó az ügyvédi iroda honlapjának láblécéhez görget, lehetősége van azonnali visszatérésre a fejléc menübe. Ez a gomb ad neki lehetőséget erre.
  • Zsemlemorzsák. Ez egy keskeny sáv a képernyő tetején, amely megmutatja az oldal nevét, a bejegyzést, amelynél az ügyfél jelenleg tartózkodik, és az oldalakat, amelyeken keresztül eljutott ide. A morzsák nagyon kényelmesek akkor, ha gyorsan visszatérnél az előző oldalakra.
  • Öntapadó menü. Ezt a „Vissza a tetejére” gombok helyett lehet használni. A lebegő fejléc menü követi az oldalt, lehetővé téve a látogató számára, hogy bármikor megváltoztassa a pozícióját.

Reszponzivitás

Most az okostelefonok korában élünk. Az emberek gyakrabban használják őket, mint a PC-ket, így a weboldalaknak hozzájuk kell igazodniuk. Az ügyvédi oldalnak nagyszerűnek és kényelmesnek kell lennie, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ a potenciális ügyfél. Még a webhely építése kezdetén győződj meg róla, hogy az  általad választott WordPress ügyvéd téma reszponzív. A legfrissebb sablonok többsége reszponzív, de ha egy régebbi elem tetszik - nézd meg. A weblapot még akkor is mobilbaráttá lehet tenni, ha már létre van hozva - vannak olyan bővítmények, amelyek segíthetnek ebben (pl. WPTouch vagy WordPress Mobile Pack).

Betöltési sebesség

Nincs bosszantóbb annál, mint valakit kergetni vagy valamit várni. A modern világban az idő pénz, így senki sem szereti az idejét arra várva pazarolni, amíg a honlap betöltődik. Először is, ellenőrizd ügyvédi honlapodat a GTmetrix-en, és ha a letöltési sebesség több mint 5 másodperc - itt az ideje, hogy ezt javítsuk. Általában van egy sor olyan tényező, amely befolyásolja a sebességet, és ha javítod ezeket - a webhely rakétává válik. Ellenőrizd webhelyedet a leggyakoribb tényezők listájának megfelelően, és kövesd a probléma megoldására vonatkozó utasításokat. Emellett, ha nem sikerült elhárítani a problémát, a szakemberektől segítséget kérhetsz, és rendelhetsz gyorsító szolgáltatást. A TemplateMonster rendelkezik egy Speed Boosterrel, így ha elakadsz - ez segíteni fog.

Promóciós tippek

Nem elég egy ügyvédi iroda honlapjának létrehozása és az összes alkatrész összeállítása. A korábban megadott tippek segítenek megragadni a látogatót, és az oldalon tartani, de először is, a látogatónak tudnia kell a webhelyedről. Nem fogom leírni a webhelyed reklámozásának folyamatát - több tucat nagyszerű cikk van róla. Csak néhány olyan funkciót említek, amelyek kapcsolódnak az ügyvédi oldal létrehozásához.

Közösségi média

A közösségi média ma már a leghatékonyabb platform a márka láthatóvá tételéhez. Nehéz elképzelni egy olyan személyt, aki soha nem hozott létre fiókot a Facebookon, az Instagramon vagy a Twitteren. A különböző korúak inkább a különböző közösségi médiumokat részesítik előnyben, és ha a megfelelő eszközt választod a közönség megcélzására - látni fogod, milyen sikeres lehet egy ilyen promóció. Hozz létre egy fiókot ügyvédi irodádnak több közösségi médiában, és tedd a megosztási gombokat a fejlécre és a láblécre, így a felhasználók ingyenes és könnyű hozzáférést kapnak.

Google My Business

Próbáltál már valamit keresni a Google Térképen? Igazán kényelmes látni néhány vállalat helyét és munkaidejét, ugye? Annak érdekében, hogy az ügyfelek könnyebben megtalálják az ügyvédi irodádat - add hozzá a Google My Business szolgáltatáshoz. Teljesen ingyenes, csak regisztrálni kell a vállalkozást és beírsz róla néhány információt. A rendszer visszaigazoló levelet küld és az ellenőrzés után megkapod a lehetőséget, hogy további részleteket adj meg a cégedről. Ezt követően nagyszerű lesz, ha egy térképet elhelyezel a webhelyen - megmutatja az irodád pontos helyét és az összes további információt, amit szeretnél megjeleníteni.

Avvo értékelés

Az Avvo egy megbízható platform, amely ügyvédi minősítést nyújt. Regisztrálj az erőforráson és kezdd el a szolgáltatás nyújtását. Itt az ügyfeleid értékelhetnek és megjegyzést hagyhatnak rólad, így a többi ügyfél megértheti, ki vagy és mit kínálsz. Minden ügyvédet a gyakorlati terület, város, állam, név és jogi témák szerint rendeznek. Ha neked vagy cégednek magas értékelése lesz - befolyásolni fogja az ügyfelek számát. Annak érdekében, hogy ügyfeleid megismerhessenek, helyezd Avvo profilod hivatkozását honlapodra.

Minden ügyvéd márka

Még ha egy nagy ügyvédi irodád is van - az ügyfelek nem az egész vállalatot, hanem egy ügyvédet alkalmaznak. Az ügyfelek pedig szeretnék közelebbről megismerni jövendőbeli ügyvédjüket. Ezért a weboldalnak tartalmaznia kell az összes alkalmazott közösségi média fiókjaira mutató hivatkozásokat. Kérd meg őket, készítsenek külön fiókot szakmai életükről. Csatoljanak fotókat, diplomákat, okleveleket, stb. Minél több információt adsz meg az ügyvédről, annál érdekesebb lesz a felhasználók számára.

Jogi követelmények az ügyvédi weboldalra vonatkozóan

Egy jogvédő vállalkozás webhelye nem sértheti a jogi követelményeket. Van egy sor szabály, amelyeknek minden oldalnak meg kell felelnie. Az internethez és a weboldal tervezéséhez kapcsolódó törvények országonként eltérőek lehetnek, ezért bölcs dolog ezeket ellenőrizni. Itt a leggyakoribb jogi követelményeket sorolom fel, amelyek szinte az egész világon érvényben vannak.

GDPR

2018 májusában az Európai Unióban elfogadták az általános adatvédelmi rendelet dokumentumát. Ha alaposabban is meg szeretnéd ismerni - látogass el az EU GDPR weboldalára, de itt egy részletes cikk, amely elmagyarázza annak lényegét egyszerű nyelven. Röviden szólva a GDPR egy olyan törvénysorozat, amely segít az internet biztonságosabbá tételében, ami a szellemi tulajdont illeti. Még akkor is, ha céged nem az EU-ban található, akkor is meg kell felelned ezeknek a követelményeknek, ha bármilyen módon kapcsolatban állsz uniós országokkal vagy polgárokkal.

Licencek

A webhelyen használt összes tartalomnak (például képeknek vagy videóknak) engedéllyel kell rendelkezniük. Ha megvásároltad a fotókat - tárold a hozzá tartozó üzeneteket és dokumentumokat. Ha professzionális fotóssal dolgoztál - írj egy szerződést, ahol a képekhez való jogod egyértelműen meg lesz adva. És ne felejtsük el a használati feltételeket - keresd meg a módját, és emlékeztesd magadat, amikor az engedély lejárt, hogy itt az ideje megújítani.

További oldalak

Ha ezt még nem tetted meg - webhelyedhez adj hozzá adatvédelmi irányelveket és feltételeket tartalmazó oldalakat. Az Adatvédelmi irányelvek oldal egyértelmű nyilatkozat arról, hogy hogyan fogod használni az ügyfelek személyes adatait. Ez nem csak a jogi követelmények védelmét szolgálja, hanem a látogatók bizalmát is növelni fogja céged iránt. A Szerződési Feltételek viszont egy olyan dokumentum, amely korlátozza a felelősséget és védi a vállalatot. Néhány országban vannak olyan törvények, amelyek megkövetelik ennek a két oldalnak a meglétét.

SSL engedélyezése

Az SSL - Security Socket Layer, egy olyan technológia, amely védelmet nyújt az ügyfelektől gyűjtött érzékeny adatoknak. A legtöbb webhely megvásárolja és engedélyezi ezt a tanúsítványt, és ha az ügyvédi weboldalad is beszerzi, még néhány pontot kap. Ha fogalmad sincs arról, mi ez, és hogyan állíthatod be a webhelyedet, akkor nézd át ezt a részletes cikket. A szöveg segít megérteni, hogy miért fontos az SSL-tanúsítvány.

Tedd webhelyedet minél biztonságosabbá

Minden kóddal adódhatnak gondok, és minden weboldal összeomolhat. Nem számít, mennyire jó a védelem - ha valami hacker galibát akar okozni, meg fogja tenni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne védd webhelyedet. Ellenkezőleg, mindent meg kell tenned a lehető legbiztonságosabb webhelyért. Meg fogja ijeszteni a kevésbé tapasztalt hackereket, így nem lesz baj. A weboldal biztonsága nagyon terjedelmes téma, és túl sok időt vesz igénybe, hogy itt írjunk róla. Van egy részletes e-könyvünk a biztonságról, így ha többet szeretnél tudni - nézd meg.

Cookie-k

Szinte minden modern weboldal cookie-információt használ. Ezek olyan kis fájlok, amelyek a számítógépen tárolódnak, és amelyek bizonyos információkat tartalmaznak rólad, mint internet-felhasználóról. Ez a fájl lehetővé teszi a kiszolgáló számára, hogy egy olyan webhelyet nyújtson, amely a számítógép funkcióihoz igazodik. Ha webhelyed ezt az információt is használja, figyelmeztetned kell a felhasználót, hogy hogyan és milyen célból csinálod ezt. Az értesítésnek nem kell nagynak lennie - a figyelmeztetés és az oldalra mutató hivatkozás elég lesz. Ez az értesítés egy egyszerű pop-up lehet, amely akkor jelenik meg, amikor a felhasználó belép a weboldalra.

Tanulj a legjobbaktól

Amint azt korábban említettem, a weboldal egy olyan eszköz, amely jövedelmezővé és sikeressé tehet. Ez egy névjegykártya, amely megmutatja a munkádat és az ügyfelekhez való hozzáállásodat. Egy jó megjelenésű és naprakész webhely mérvadó szerepet játszik egy modern ügyvédi iroda fejlődésében. Egy kis inspirációt adok neked a legnépszerűbb és legismertebb ügyvédi cégek weboldalaiból.

Cravath, Swaine & Moore

Csak nézd meg, milyen egyszerű, kifinomult és lakonikus ez a weboldal. Úgy néz ki, mint az újság első oldala - semmi felesleges, csak tiszta hasznosság. Nincsenek animációs hatások vagy nagy képek - ez az igazán szilárd szakemberek tervezése. Amikor belépsz - megérted, hogy ez a cég nagyon tapasztalt és több éves gyakorlattal rendelkezik. Ha azonban kezdő vagy, jobb egy kevésbé formális weblapot létrehozni. Csak azok a cégek engedhetnek meg maguknak egy ilyen egyszerű designt, amelyek már jó hírnévvel és hatalmas ügyfélkörrel rendelkeznek. Másoknak követniük kell a legújabb trendeket, és megpróbálni lenyűgözni a látogatókat.

Wachtell, Lipton, Rosen & Katz

Határozottan szeretem ezt a felső háttérképet - olyan szép széles. Ez a fotó tökéletesen sugározza az üzenetet - a WLRK egy olyan cég, ahol ügyvédek egységes csapata intenzíven dolgozik az ügyfelek legfontosabb problémáinak megoldásán. A weboldalon történő navigáció érthető és világos, minden oldal kicsi és pontos. Valójában a weboldal minden oldala olyan, mint egy névjegykártya, és ez egy nagyon jó ötlet. Egy ilyen megközelítés az ügyfeleket az ügyre összpontosítja, és komoly hangulatot ad. A lakonikus kialakítás az egyik legjobb megoldás, így ha le tudod rövidíteni a szövegeket és az utasításokat, akkor tedd meg.

Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom

Egy olyan ügyvédi oldal kiváló példája, amely modern trendek alapján készült. Először is - szép háttérkép a honlap tetején - nagyon jól vonzza a figyelmet. Parallax hatás néhány weblaprészen. Természetesen - egy érthető és minimalista hamburger menü, amely lehetővé teszi a kifinomult design és a kényelmes navigáció kombinálását. A honlapon nincs „Rólunk” oldal - ehelyett egy teljesen külön weboldalt hoztak létre, amely a Skadden Alapítványról szól. Ha van egy nagy együttműködő csoportod, akkor is létrehozhatsz egy külön weboldalt vagy céloldalt.

Sullivan & Cromwell

A honlapban az a legjobb dolog, hogy az alkalmazottak fotóit használja a honlap tetején található csúszkához. Lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megismerjék azokat, akikkel dolgozni fognak. A vizuális benyomás nagyon fontos, ezért okos megoldás. Általánosságban elmondható, hogy ez a weboldal nagyon egyszerű és minimalista. Ha nem vagy teljesen biztos a designban - válassz egy minimalista megközelítést. Stílusos, függetlenül attól, milyen tartalmat helyezel az oldalakra.

Simpson Thacher & Bartlett

Ez az ügyvédi oldal egy újabb példa a korszerű megoldásra. Nagy kép a tetején, pontosan elválasztott blokkok a honlapon, beépített videólejátszó - ezek a legtöbb divatos weboldal jellemzői. Azonban nem szeretem a képek alacsony felbontását. Emlékezzünk - az alacsony képminőség miatt a webhelyed olcsó és kevésbé megbízható hatást kelt. Általánosságban elmondható, hogy ez egy nagyon jó honlap, de az első benyomás a képekről tönkreteheti az egész, ügyfelekkel való interakciót.

Cleary Gottlieb Steen & Hamilton

Napjainkban népszerűek azok a webhelyek, amelyek csak egy képernyőt töltenek be (anélkül, hogy le kellene görgetni). És ez a cég úgy döntött, létrehoz egy ilyen ügyvédi oldalt - a honlap egyetlen retro stílusban készült háttérvideóból áll, érthető menü, hivatkozások a legfrissebb hírekhez. Semmi felesleg, csak tiszta stílus és pontosság. Nagyon szeretem a színsémát is - a fekete, fehér és világos rózsaszín kombinációja nagyon stílusos. Ahogy korábban említettem, a minimalizmus mindig segít, hogy néhány további pontot nyerj.

Weil Gotshal & Manges

Ez az ügyvédi oldal bizonyítja, hogy még a legstabilabb és legmegbízhatóbb cég is lehet fényes megjelenésű. Csak nézd meg ezt a színsémát! Füves zöld és fehér - boldogabbnak érezheted magad, amikor ránézel. Rengeteg hover animációs effektus van - a szövegmezők megváltoztatják a színt, vagy bővülnek, amikor a kurzor rajta fut. Az animációs hatások dinamikusabbá teszik a weboldalt, de még egyszer - nincs semmi túlzás. Ha a webhely villog és csillog a látogató szeme előtt, felbosszantja és el fogja hagyni az oldalt. Ez a webhelytervező nem esett túlzásba így a weboldal jól néz ki.

Dentons

A Dentons egy globális ügyvédi irodahálózat, számos országban vannak irodái, ezért honlapján 8 nyelvi változat található. A többnyelvű modul növeli a felhasználói élményt, és segít abban, hogy a vállalat még népszerűbbé váljon. Mint látható, ez a cég kontrasztos színeket is használ, amelyek kiemelik az oldal néhány fontos részét, és elkülönítik a különböző információs blokkokat. A többi funkció is nagyon kényelmes a felhasználók számára - közösségi média gombok megosztása a tetején, tapadós menü, a cookie-k használatának bejelentése. Ez az ügyvédi oldal egy hasznos eszköz.

Ügyvédi weboldal sablonok

A TemplateMonster webdesign csapata által létrehozott WordPress sablonok jól átgondolt struktúrákkal és gazdag funkcionalitással rendelkeznek. A drag-and-drop oldalépítőnek és egy felhasználóbarát felületnek köszönhetően ezek a sablonok könnyen kezelhetők és módosíthatók.  A jog WordPress témáknak rengeteg előnye van.

Ebben a gyűjteményben minden ügyvédi iroda weblap sablonja 100% -ban reszponzív, és böngésző-kompatibilis. A webhely látogatói tehát megtekinthetik webhelyedet bármelyik kézi eszköz bármely böngészőjéből.

Ezen túlmenően, ebben a blogbejegyzésben a WordPress ügyvéd témái optimálisak a keresőmotorok számára. A SEO-barátság azt jelenti, hogy speciális bővítményeik vannak, amelyek segítenek a keresőkben jó rangsort elérni. A legtöbb ilyen jogi honlap sablonja a GPL v.3.0 alatt engedélyezett. Ez azt jelenti, hogy sok domainre telepítheted őket. A tiszta és érvényes programkód a webes szabványoknak megfelelő.

Monstroid2

Részletek | Demó | Hosting

Ez a TemplateMonster egyik legfrissebb és legnépszerűbb sablonja, amely rendkívül népszerű a felhasználók körében. A Monstroid2 számos, a vele együtt járó skineknek köszönhetően egy elképesztő ügyvédi iroda WordPress téma is. Nemcsak nagyszerű designja van, amely lenyűgözi a potenciális ügyfeleket, hanem sok hasznos eszközt is tartalmaz. Az ügyvéd WP téma létrehozása során figyelembe vettük a legjobb meglévő weboldalakat, és összeszedtük a legjobb ötleteket. Ezt a sablont figyelembe véve biztos lehetsz abban, hogy a webhely figyelemfelkeltő és segít ügyfeleid számára, hogy bízzanak benned.

Jarod Steffes

Épp elkezdtem a tervezést ezzel a témával és abszolút IMÁDOM! A Monstroid2-t annyira könnyű használni. Erősen ajánlom.

Oscar Español

A csapat nagyon segítőkész. Még egyre szükségem lesz még egy portálhoz. A kedvezményetek nagyszerű szakmai és esztétikai segítség volt. Köszönöm

Tekintse meg a Monstroid2 sablon videóját:

The Legal Way

Részletek | Demó | Hosting

Ezt az ügyvéd WordPress témát a Power drag and drop építővel építették. Az oldalak egyszerűen létrehozhatók anélkül, hogy megérintenénk egy sor kódot is, hála a rugalmas Power építőnek. Használd ki a több mint 25+ modult, egy előre beállított könyvtár és a drag-and-drop funkció előnyeivel. A fejlett konfigurációs beállításokkal könnyedén testreszabhatod a témát. A sabloncsomagban megtalálhatóak a cherry pluginok is, amelyek célja a webhely funkcionalitásának javítása.

Jarred Hamilton

Szép és tökéletes az alkalmazásomhoz!!!

Proxima Computers Snc

10 WordPress témát vásároltam a Template Monstertől, és minden alkalommal teljes megoldást kapok. Tudom, hogy sok különböző megoldás létezik a piacon és online, de a Template Monster az egyetlen, amely támogatást nyújt és (a legtöbb esetben) valós idejű chatben. A munkám és honlapjaim számára ez a legfontosabb dolog. Másik fontos dolog, hogy a sablonnal minden olyan fájlt megkapsz, mint a plugin, vagy add-on.

Duncan

Részletek | Demó | Hosting

Ez az egyik legjobb jogi WordPress téma, amely több elrendezési lehetőséget kínál. Válassz közülük, és kísérletezz az oldalak szerkezetével. Felgyorsíthatod az építési folyamatot, ha kedvenc elrendezéseidet egy beépített könyvtárba mented, és használd azokat, amikor új oldalt kell létrehoznod. A tartalommodulok lehetővé teszik több tartalomtípus hozzáadását az oldalhoz. Ide tartoznak a gombok, a képek, az árképzési táblázatok, a kapcsolati űrlapok, a csúszkák és még sok más. Mindegyik rendelkezik kiterjesztett opciókkal, amellyel alakíthatod webhelyed stílusát.

Cameron Webster

Jó sablon, könnyű telepíteni és testreszabni. A dokumentáció rendben van, de lehetne jobb a kezdők számára, viszont rendben van a tapasztalt WordPress fejlesztők számára.

Fenimore

Részletek | Demó | Hosting

Ez a jogi WordPress téma a legnagyobb gondossággal készült. Élvezheted az elegáns, modern dizájnt. Minden elrendezési elem alaposan végrehajtódik, és megfelel a legújabb webdesign trendeknek. Használd ki a téma egyedi widgetjeit, amelyek fejlett funkciókkal gazdagítják a témát. Az egyszerű csúszka, a bejegyzések és a közösségi média widgetek segítenek az online jelenlét erősítésében, és további lehetőségeket kínál a tartalom megjelenítéséhez. A téma mobilbarát, minden eszközön és képernyőfelbontásban jól néz ki.

Jeffrey Niver

nagyszerű sablon, könnyű telepíteni és használni. Továbbá nagyszerű támogatás. Elégedett vagyok

Che Borden

Ez a weblapsablon igazán szép, rendkívül boldog vagyok vele. Egyszerű tiszta kialakítás. Nagyszerű támogatás a templatemonster által! Egyszerűen feltölthető és a PSD-fájlok nagyszerű forrást jelentenek, ha módosításokat akarnál végezni. Igazán ajánlom ezt a sablont. Nagy segítséget kapok az élő chat támogatástól, amikor problémákat tapasztalok. Megadják a módosítások kódját és segítenek abban, hova kell beírni azt. A támogatási csapat rész a vásárlás legjobb része. Szeretek a TemplateMonsterrel dolgozni. Az ügyfélszolgálat szuper!!!

Justizia

Részletek | Demó | Hosting

Ez az ügyvéd WordPress téma egy időpontkezelővel van ellátva. Ez segít időt megtakarítani az ügyfeleknek, hiszen így közvetlenül a webhelyen foglalhatnak találkozót. Munkádat produktívabbá teheted az Appointment Manager bővítményével. Testreszabhatod webhelyedet több témaopcióval. Tekintsd meg a tervezési változásokat élőben, az oldal újratöltése nélkül. A Live Customizer megkönnyíti a téma tervezésének testreszabását.

Website Café

Elképesztően könnyű használni és navigálni. Néhány egyéni igazításra volt szükség, de hála a TM támogatásának, a testreszabást könnyen megoldottuk.

LegalAlien

Részletek | Demó | Hosting

Válaszd ezt az ügyvédi iroda WordPress témát, hogy honlapod SEO barát legyen. A téma kódja és struktúrája továbbá optimalizálva van, hogy illeszkedjen a Google irányelveihez. A téma segít elérni a keresési eredmények tetejét. Válassz több mint 500 + Google webes betűtípusból, hogy testreszabd és módosítsd webhelyed designját igényeidnek megfelelően. A GPL v.3. azt jelenti, hogy egyszer fizetsz a témádért és örökre a tulajdonodban lesz.

Jodilyn Salice

Ez egy nagyon jól összeállított sablon. A kliens honlapját nagyon kevés idő alatt tudtam összeállítani alacsony költségvetésből.

James Metcalfe

Még soha nem használtam WordPress-t, de azt kell mondanom, hogy a sablon valóban könnyen használható. A kezdők, mint jómagam is tudnak módosításokat végezni, színekkel, margókkal és általában az egésszel, anélkül, hogy bármit tudnánk a kódolásról, hála a powerbuilder használatának. A templatemonster támogató csapata rendkívül barátságos és mindig kiváló szolgáltatást kínál, minden kérdésemre válaszolnak.

LawPress

Részletek | Demó | Hosting

Minden korszerű ügyvédi oldalnak teljes mértékben reszponzívnak kell lennie. Természetes, hogy az összes téma elemei is reszponzívak. Használd az egyéni widgeteket, amelyek gazdagítják a weboldalt. Az egyszerű csúszka, a körhinta és a közösségi média widgetek segítenek az online jelenlét erősítésében, és alternatív módokat biztosítanak a tartalom megjelenítésére. A Google betűtípusok integrálva vannak az ügyvéd WordPress témába. Ez azt jelenti, hogy több mint 500 + Google webes betűtípus közül választhatsz, hogy testreszabd és módosítsd webhelyedet a saját igényeidnek megfelelően.

serge Romanyszyn

Nagyszerű sablon. Könnyen beállítható és tökéletes webhelyet kínál bármely vállalat számára. Nagyon ajánlom 5 ****. A vezérlőpult könnyen használható, és minden szükséges panellel rendelkezik.

Serge Bittar

Egy kihívást jelentő projekttel szembesültem egy olyan ügyfelem számára, aki olyan jogi weboldalt igényelt, amely megfelelően bemutatná cégét. Több TemplateMonster témát küldtem neki, és végül úgy döntött, ez tetszik neki. Ugyanakkor néhány tervezési változtatást akart tenni a webhelyen, éppen ezért is nagyszerű a Template Monster támogatás! Együtt dolgoztak velem, megterveztük a téma egy részét, hogy megfeleljen az ügyfelem igényeinek. Végül az elvégzett munka összhangban volt azzal, amit az ügyfelem kért, mindenki elégedett volt. A TemplateMonster nem csak témákat és sablonokat árul, termékeit ügyfélszolgálattal is támogatja, ami túlmutat a többi sabloncég kínálatán. Magasan ajánlom a templatemonstert.

Femida

RészletekDemó | Hosting

A tervező egy nagyon szép, világos kék színt választott ehhez a WordPress témához. Elrendezése is ritka szerkezetű. Úgy gondolom, egy ilyen minimalista tartalmi elrendezés előnyös például az ügyvédi irodáknak vagy az üzleti vállalkozásoknak. Az ikonok geometriai alakjai zökkenőmentesen keverednek az elrendezés többi részével. A csúszkával ellátott szöveg a látogatóknak fő információkat ad az ügynökségről. Az ügyvédek önéletrajzai fényképekkel vannak ellátva, ami azt mutatja, hogy valódi, professzionális emberek állnak egy szilárd cég mögött.

Guillermo C.

nagyszerű templatemonster szolgáltatás

LAW

Részletek | Demó | Hosting

Azt javaslom, hogy nézd meg ezt a reszponzív WordPress jog témát, amelyet kifejezetten a biztonsági szolgálatok és az ügyvédi oldalak számára terveztek. Teljesen reszponzív, azaz automatikusan beállítja a tartalmat bármely képernyőfelbontáshoz anélkül, hogy elrejtené a felesleges elemeket. Ily módon több ember képes lesz elérni webhelyedet az okostelefonjáról, táblagépéről, laptopjáról, stb. Tiszta elrendezésű, minimalista design és egy teljes szélességű csúszka az oldal tetején. Könnyedén testreszabhatod ezt a webes sablont az üzleti követelményeknek megfelelően, és nyereségesebbé teheted vállalkozásodat.

Tiago Moura

Nagyszerű sablon, nagyon egyszerű telepíteni és testreszabni. Ajánlom

Erhard Englhofer

Kiváló sablon, pontosan az, amire szükségem volt tanácsadó vállalkozásomhoz

LawCo

Részletek | Demó | Hosting

A fa szerkezet a háttérben komoly benyomást nyújt. A csúszka képeket magyarázó szöveg kíséri.  A tartalom négy oszlopban van elrendezve. A fejlécek és listák elérhetőek a könnyű szkenneléshez. A kerek közösségi média ikonok megtalálhatók a láblécben. Nem kell egészen felfelé görgetni, hogy az oldal tetejére kerülj. Csak kattints a Vissza a tetejére gombra.

Hugo K.

Ezt a sablont a Hatada Associates ügyvédi irodához használtam. Brazíl webdesigner vagyok, kis országban dolgozom. A Template Monster egy csodálatos kereskedő, sok WordPress sablont adott nekem, a határidők előtt tudom szállítani a munkát, és minden ügyfelem eddig nagyon elégedett. A cherry keretrendszer lehetővé teszi számunkra, hogy sok nagyszerű hatással és funkcióval rendelkezzünk, javaslom a rendszeres frissítéseket a régi verzióban előforduló biztonsági hibák miatt. A SEO és a reszponzív beállítások jók, és ez a sablon könnyen testreszabható. Nincs panaszom erre a sablonra.

Dave Clark

Részletek | Demó | Hosting

Az emberek nagyon aprólékosak a jogi kérdésekben. Ezért kell egy ügyvédi oldalnak komolynak és megbízhatónak lennie, először is. És jobb, ha ragaszkodsz a modern webdesign trendekhez, hogy megmutasd a felhasználóknak, elég kompetens és képzett vagy ahhoz, hogy megoldhasd problémáikat. Sötét és zöld színek kombinációja sablonunkban teljesen tökéletes, mert szilárd, de nem homályos. A nagy betűtípusok könnyen olvashatók és azt mutatják, semmit sem lehet elrejteni az ügyféltől. Általánosságban elmondható, hogy a sablon pozitív benyomást kelt a felhasználóban, ami rendkívül fontos az ilyen jellegű üzletek számára.

Jason H.

Teljes munkaidős webfejlesztő vagyok, és szabadúszó munkát végezek. Ez az ügyfél egy ügyvédi iroda Floridában. Alacsonyabb költségvetéssel jöttek hozzám, amit általában elfogadok, de ennek a sablonnak a használatával 75% -kal csökkentettem a kódolási időt, így továbbra is jó pénzt kapok a projektért. A sablonokat nézve egy értékesítési képviselővel dolgoztam, aki nagyon gyorsan válaszolt a kérdéseimre. Van egy másik hasonló projektem is, amin ezen a héten dolgozom ... visszajövök

Law Press

Részletek | Demó | Hosting

Ebben a WordPress témában minden megvan, hogy az ügyfél úgy érezze, bízhat benned. Először is - a színséma tökéletes - pontosan ez az, amit az emberek várnak egy ügyvédi oldalon, különböző tónusok, barna és fehér színek. A kontraszt ideális a hozzáférhetőséghez - minden elem jól látható lesz, még akkor is, ha egy személy nem látja a színeket. A legördülő mega menü sokkal egyszerűbbé teszi a navigációt és növeli a felhasználói élményt. A számláló és a nagyon kifinomult animációs hatások egy kicsit felfűszerezik az ügyvédi honlap sablont, de nem bosszantják a felhasználót.

michael Piccoli
Már körülbelül 2 hete használom ezt a témát, és nagyon örülök neki. A backend-szerkesztő könnyen használható, nem zavaros. Alig kellett testreszabnom valamit, és ezek a testreszabások is csak azért kellettek mert rendkívül válogatós vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ez a téma azonnal használható. A szerkesztő megkönnyíti a webhely kiemelkedését más jogi weboldalaktól. TLDR: nagyon ajánlom.

Rights Defender

Részletek | Demó | Hosting

Ez az ügyvéd WordPress téma ideális megoldás tizenévesek számára. A design világos és naprakész, de nem olyan, mintha szórakoztatóipari webhelyet néznél. Nem, szilárdnak és szigorúnak tűnik. Ez a jogi WordPress téma a legdivatosabb animációs effektusokkal rendelkezik - hover animációs dobozok, parallax hatás és számlálók. A menü érthető, és van egy „back to top” gomb, amely kényelmesebbé teszi a görgetést.

Juuso Kataja

Nagyon jó megjelenésű sablon, amely meglehetősen könnyen módosítható. Szép és elegáns sablon, mint mindig, de mindig jó, ha adunk hozzá egy kis személyes stílust. Mindig bizalommal állok az olyan sablonokhoz, amelyek nem korlátozzák a testreszabást, és hagyják, hogy saját személyes érzetet adjunk a kialakításnak.

Attorney Group

Részletek | Demó | Hosting

Egy nagyon elegáns WordPress ügyvédi iroda téma, csak nézd meg ezeket a fekete szegélyeket. A legtöbb esetben az üres tér fehér marad, de ez a sablon fekete, eredeti és díszes. A márkák, amelyekkel a vállalatod dolgozik, a felső blokk alatt helyezkednek el. Ez segít abban, hogy gyorsabban elnyerd a felhasználók bizalmát, ha ügyvédi irodád már együttműködik néhány ismert vállalattal. Az információblokkok pontosan elkülönülnek, és felhívják a figyelmet a benne írt szövegre. Van egy számláló is, de nincs más zavaró animációs hatás. Ez az ügyvédi téma pontos, világos és professzionális.

Monstroid

Részletek | Demó | Hosting

Egy másik TemplateMonster top termék, amely sok skint tartalmaz, és nagyon sokoldalú. Több mint 6 változata van az ügyvédi iroda sablonoknak, így jó választás lesz. A demóban látható összes kép megtalálható a sabloncsomagban, bárhol és bármikor felhasználhatod azokat. Van egy Elementor oldalépítő a fedélzeten, és néhány Jet plugin, amelyek megkönnyítik a webhely létrehozásának folyamatát. Ez az ügyvédi iroda WordPress sablon érthető, könnyen használható, és a TM technikai támogatás 24/7-ben elérhető.

Jeff Mallows

Ez az egyik legváltozatosabb sablon, amelyet webfejlesztőként találtam meg. A gyermek témái teszik ezt a sablont kiváló ár-érték arányúvá

Ilse Venter

Jó napot, szeretem a Monstroidot - Nemrég megvettem az Elementort használó Monstroid témát. A kiváló funkciók miatt vettem meg ezt a WordPress témát. Körülbelül 20 plusz előre gyártott webhelystílussal rendelkezik, amelyeket könnyen importálhatsz. 7 különböző fejlécstílus és egyszerű testreszabás a 7 beépített stíluson túl. Mellékelt bővítmények és támogatások nagy száma. A WooCommerce teljes egészében támogatja az Elementor építőt. Tonnányi mellékelt betűtípus és egyszerű színtestreszabás A Cherry 5 keretre építették. Ez a téma a Templatemonster csapat 24 órás támogatását is kínálja, beszéltem George-dzsal, Erikával, Daisy-vel és a támogató csapat többi tagjával is, akik mindig nagyon türelmesek és segítőkészek. Alig várom, hogy használjam ezt a sablont az ügyfelek jövőbeli webhelyeinek felépítéséhez.

Femida Law Agency

Részletek | Demó | Hosting

A sötét színséma eredeti, de mégis klasszikus megoldást nyújt. Néhány fényes hangsúly kiemeli ennek a WordPress sablon főoldalának a legfontosabb részeit. A téma optimális a SEO és a gyors letöltés szempontjából. Van egy „lusta betöltési” funkciója, ami az oldal sebességét magasabbra emeli, anélkül, hogy a képek elveszítenék minőségüket. Ezzel a sablonnal webhelyed többnyelvű lesz, mert WPML kompatibilis. Ha külföldi ügyfelekkel dolgozol, nagyon hasznos lesz a kommunikációhoz.

Tony Reese

Nagyon könnyen kezelhető és szerkeszthető. Egyedi és kreatív elrendezés.

Virginia

Részletek | Demó | Hosting

Intelligens megoldás egy honlap elindítása azon szférák katalógusával, melyekben segíthetsz az ügyfeleknek. Arról nem is beszélve, hogy a katalógus szépen megtervezett. Ez a WordPress ügyvédi téma sötét árnyalatokat is használ, emellett elegáns és vonzó. A sablon teljesen reszponzív, és minden típusú képernyőn gyönyörű és érthető. A hírcsomag és a kapcsolattartó űrlapok a témakörben szerepelnek az online csevegő widget mellett - ez segít abban, hogy a kommunikáció kellemesebb legyen közted és ügyfeleid között.

IT IMAGE PROJECT LTD

Könnyű telepítés és jó támogatás. Ajánlom ezt a sablont.

Marc Serra

Jó sablon egyszerű weboldalakhoz. Könnyű használni, könnyű telepíteni.

Private

Részletek | Demó | Hosting

Ez az ügyvédi iroda honlap nagyon stílusos, arra teremtett, hogy felhívja a figyelmet. A képernyő felső részén lévő eredeti csúszka megállítja a látogatókat, és arra ösztönzi őket, hogy jobban megnézzék a képeket, és ha az alkalmazottak fotóit helyezed el, biztos lehetsz benne, a felhasználó felismeri őket. Mint korábban mondtam - az emberek szeretik látni a szakemberek arcát, akikkel dolgozni fognak. A design könnyű és lakonikus - a minimalista megjelenés mindig előnyös megoldás.

jeffrey Goldstein

Szép sablon, és még szebb ügyfélszolgálat, én mint kezdő sok segítséget kaptam az építéshez.

Test Name

Ez a sablon a legjobban alkalmas egy ügyvéd vagy ügyvédi iroda számára. Teljesen egyszerű.

Drubo

Részletek | Demó | Hosting

Nagyon szeretem ezt a WordPress témát, mert valóban lakonikus, de mégis nagyon modern színsémát használ. Nem klasszikus barna vagy fekete-fehér, hanem szürke és türkiz - ez egy nagyon szép és kifinomult kombináció. A navigáció szuper könnyű, mert ez a téma mindhárom funkciót használja - egy tapadós menüt, „vissza a tetejére” gombot és legördülő mega menüt a fejlécben. Az ügyfél mindent gyorsan és egyszerűen megtalálhat. Ez a WordPress ügyvédi téma néhány animációs hatással rendelkezik, mint például a lebegő animáció és egy kis árnyékolás. Vannak kész árképzési táblák is, hogy az ügyfelek megismerjék a választ az egyik legnépszerűbb kérdésre - mennyibe kerül?

Integritz

Részletek | Demó

Annak ellenére, hogy a design nagyon fontos, az első dolog, amiért sablont vásárolunk, az az eszközök és funkciók. A WordPress téma nemcsak lenyűgöző formatervezéssel rendelkezik, hanem minden olyan eszközzel is, amelyek által hatékony és jövedelmező leszel. Először is - rengeteg előre elkészített oldala van, ezek segítenek a weboldal gyorsabb felépítésében. Elementor Page Builder is van a fedélzeten, és néhány Jet plugin is bővíti a képességeit. A sablon teljesen reszponzív és böngésző-kompatibilis. A tematikus csomag néhány további bónuszt tartalmaz: az összes kép szerepel a csomagban, és az időpont foglalási bővítmény ingyenes.

TOP 20 Jogi iroda weboldal sablon WordPresshez 2019

Sablon neve Téma szolgáltató Sablon kategóriája Ár
The Legal Way - Ügyvéd és jogász WordPress téma ZEMEZ Ügyvéd sablonok $75
Duncan - Ügyvédi iroda reszponzív WordPress téma ZEMEZ Ügyvéd sablonok $75
Fenimore - Ügyvédi iroda WordPress téma ZEMEZ Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
Justizia - Ügyvédi szolgáltatások reszponzív WordPress téma ZEMEZ Ügyvéd sablonok $75
Ügyvéd WordPress téma ZEMEZ Ügyvéd sablonok $75
LawPress - Jogi iroda reszponzív WordPress téma ZEMEZ Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
Femida WordPress téma WT Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
Jog WordPress téma WT Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
Jog reszponzív WordPress téma WT Ügyvéd sablonok $75
Magánügyvéd WordPress téma WT Ügyvéd sablonok $75
LawPress - Ügyvédi iroda WordPress téma wordpresstheme Ügyvéd sablonok $75
Jogvédő WordPress téma ZEMEZ Tanácsadás sablonok $75
Attorney Group - Jogi iroda WordPress téma ZEMEZ Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
The Legal Way - Ügyvéd és jogász WordPress téma ZEMEZ Ügyvéd sablonok $75
Monstroid2 - többcélú WordPress téma ZEMEZ Építőipari vállalat sablonok $75
Monstroid WordPress téma ZEMEZ Építőipari vállalat sablonok $75
Közbiztonsági Ügynökség WordPress téma WT Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
Jogi iroda reszponzív WordPress téma WT Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
Cherry Jogi iroda WordPress téma WT Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75
Drubo - Vállalati WordPress téma ThemesHub Tanácsadás sablonok $85
Integritz - Reszponzív Jogi iroda Elementor WordPress téma ZEMEZ Ügyvédi iroda weboldal sablonok $75

Tetszettek WordPress témáink? Melyik tetszett a legjobban? Kérjük, oszd meg véleményedet a hozzászólások részlegben.



Ingrid Almási

Csodálatos dolognak tartom az írást, mellyel új világokat, különleges embereket teremthetünk. Akikért az olvasó izgulhat, szeretheti vagy gyűlölheti őket. Vagyis annak a fantáziáját szereti, aki megalkotta a művet. Ha csak egy írásom elgondolkodtat, elszomorít vagy megnevettet valakit, már megérte tollat ragadnom.