Instagram Deniz Renk Paletleri ile Yaz Mutluluğuna Dalın

Bir sanatçı nasıl denizin renklerini anlatabilir? Empresyonist mavi, kadife okyanus, sabah zümrütü, gece yarısı arzusu, derin gökyüzü mavisi, gümüş mavi... Onlar naturel olarak yükseltilmiş kombinasyonlar, sınırsız görünmektedirler harika deniz paletleri için milyonlarca şiirsel anlatımları bulunmaktadır. Sizlere instagram da bulunan çekilmiş narin deniz renk şemalarını sunmak ve bu güzel tasarım çalışmalarınızı inanılmaz renkler ile yaz ayına ilham vereceğimizi umuyoruz.

Denizi Düşünün

İlk olarak size küçük bir soru sormak istiyorum. Siz bir deniz kenarında en son ne zaman bulundunuz? Eğer siz denize yakın yaşıyorsanız bunun keyfini hemen hemen her hafta alıyorsunuzdur, onun renklenmesi ve her anının farklı olduğunu biliyorsunuzdur. Eğer denizi göreli uzun bir zaman geçtiyse, dışarıya çıkın ve gözlerinizi kapatın, derin bir nefes alarak dalgaların sizi yıkadığını düşünün ve siz denizin o muhteşem güzelliğini göreceksiniz.  Her zaman denizin hafif renkleri değişiyor çünkü, mavi ve yeşilin bu eşsiz ve yaratıcılığını sunuyor.

Onun Değişken Renk Paletleri

Deniz genellikle yaz prosedürlerindendir ve bu derlemede deniz renk paletlerini seçmemizin nedeni de budur. Hepimiz hakkında konuşmak gerekirse güneşli günler, sıcak su, deniz ve okyanus tüm yıl hayalimiz. Yaz geldi şimdi, şaşkınlık ile bu yerleri ziyaret edip her anın tadını çıkarın ve hayattan esinlenen harika tasarımlar oluşturmanın zamanı geldi.  Sadece rüya gibi deniz tonları ile renkli tasarımların nasıl görüneceğini hayal edin. Bunlar zıt ve beyaz arka planda son derece iyi gözükecektir, düzen ve hatta biraz gizemli derinlik katacaktır. Mavi ve tonları deniz renk paletleri en çok kullanılan renklerdir. Yeşil ve diğer sesler ile eşleştirilmiş, bu şimdiye kadar oluşturulmuş harika görsel karışımları sunar. 

Mavinin Sakinleştirici Gücü ile

Web tasarımı için mavi mi? Başka bir renk olarak, hem site sahipleri ve ziyaretçiler için bazı pisikolojik mesajlar  aktarmaktadır. Verdiği mesajlar güven, ciddiyet, sakinlik, güç, profesyonellik sunmaktadır. Güven ve güvenlik hissi oluşturma, web üzerinde en çok kullanılan renklerden bir tanesidir. Hemen hemen her iş alanında () kolaylıkla kendini web varlıkları için anahtar olarak alabilir. Tabii ki, kolaylıkla iştah uyandıran renkleri gerektiren gıda siteleri gibi bazı istisnalar vardır ve mavi bunlardan birisi değildir. Eğer biraz zamanınız varsa, mavi rengin yararlı bilgilerini kontrol etmek için zaman harcayın.

Sizler rastgele seçilmiş Insatagram fotoğraflarını göreceksiniz, aşağıda yaz denizinin ilahi güzelliğini gösteren renk paletlerini oluşturulmuştur. Onların paletleri Photoshop aracılığı ile istenilen rengi bulabilmek ve onu gömmek adına oldukça kolay olacaktır.  Şimdi oluşturmak için gidiyoruz, her ne olursa olsun bu renklerin samimi ve açık hale getirmek ve onun izleyicilerine kesinlikle bu zarafeti ve güzelliği ile gereken cevabı vereceğinize emin olabilirsiniz.

Size deniz üzerinde sınırsız sevinç, sevgi ve mavi gökyüzü ile dolu harika bir yaz diliyorum. 


graf_triada

***


mrsguler

***


petricaa3

***


m____ex

***


federicaaa2

***


serge_doronin1

***


missjonesy92

***


graf_triada-8-likes

***


aizitel1

***


furkansag

***


osaygili

***


davezenzero

***


ellieeeeet

***


julidetunceli

***


mahonakanishi

***


serhatcelikten

***


dilaraatasavun

***


tcmb99

***


klemenswhite

***


mikecoelho

***


dark_rose801

***


emilyldn

***


lesphotosdisa

***


narcissusandecho

***


absolemthecatt1

***


sveta_fotinia1

***

Bu makale İngilizce’den tercüme edilerek düzenlenmiştir. Orijinal makaleye buradan ulaşabilirsiniz; Dive into Summertime Bliss with Sea Color Palettes from Instagram



Barış Hepçorman

Barış profesyonel bir içerik pazarlamacısı ve ilham veren bir yazardır. Gündüz pazarlama müdürü, gece ise yazar, iş, pazarlama, tasarım ve web geliştirme üzerine birçok blog yazısı yazıyor. Web sitesi oluşturucular ve CMS ile çalışmayı ve deneyimini okuyucularla paylaşmayı seviyor. Onu LinkedIn'de takip edin