PowerPoint Eklentileri Seçerken Bilmeniz Gerekenler 3 Şey + Ücretsiz PPT Kaynakları

Akıllı teknolojiler zamanında yaşadığımız için gerçek hayattaki sunumlar hala yararlı olabilir. Dijital gelişimi, çeşitli iş alanları oluşturdu. 2019'da seçkin bir web sitesini çalıştırmak kolaydır, çünkü bir web sitesini çalıştırmak için gereken kaynaklar geliştiriciler için  daha uygun hale gelmektedir. Tabii ki, PowerPoint projesi bir istisna değildir. Herhangi bir beceri seviyesindeki kullanıcılar, zahmetsizce PowerPoint sunumları oluşturabilir ve her ayrıntıyı kendi isteklerine göre özelleştirebilir.

İzleyiciyi etkilemek için değerli PowerPoint eklentileri mi arıyorsunuz? Modern dijital pazarı, kullanımı kolay PowerPoint eklentileri gibi farklı destek araçlarıyla doludur. Akıllıca seçildiğinde, dijital ürünler kullanıcının dikkat çekici promosyonlar yaratmasına izin verir. Onların yardımıyla, istediğiniz kadar etkileşimli PPT sunumu oluşturabilirsiniz. PPT eklentileri ve özellikleri söz konusu olduğunda zor bir şey yoktur. Ancak, akıllıca seçmelisiniz ve bu blog yazısı size bu konuda yardımcı olur.

İnsanların dikkatini çekmek mi istiyorsunuz? Peki, burada yardım alacaksın. Bugün,  bir iş promosyonu tasarlamak için sPowerPoint eklentilerinin nasıl seçileceğiyle ilgili kişisel ipuçlarını sizinle paylaşacağız. Ek olarak, PowerPoint eklentilerini ve diğer önemli unsurları ücretsiz alabileceğiniz harika çevrimiçi kaynaklar seçtik. Öyleyse başlayalım!

PowerPoint Eklentileri: Neden Bunlara İhtiyacınız Var?

Bir PPT eklentisi kullanmak, çok kolaydır. Gerçek hayattaki sunumlar yaratmanın birçok avantajı vardır. Sunuma uygun olarak aşağıdaki sonuçları görebiliriz:

Every - Minimal PowerPoint Teması

                                               Every - Minimal PowerPoint Teması


  • Kullanıcıların% 91'i harika PowerPoint ile sunum hazırlarken kendi güvende hissetmediğini düşünüyor.
  • % 91'i ayrıca sunumlarının zarif bir şekilde tasarlandığını bilselerdi kendilerini daha güvende hissedeceklerini söyledi.
  • Kullanıcıların% 92'si sunum yapma becerilerinin başarılı iş için çok önemli olduğunu iddia ediyor.
  • % 89'u PowerPoint kullanıyor.
  • % 79'u çoğu sunumun sıkıcı olduğunu iddia ediyor.
  • % 79'u sunumlarını yapmak için en az bir saat harcıyor.
  • % 68 kamu konuşmalarında “iyi” veya “mükemmel” olduğunu söylüyor

Gördüğünüz gibi, iş adamları, insanların dikkatini çeken etkileşimli Power Point sunumları hazırlamak için çok çaba harcıyorlar. Muhteşem bir performans yaratmak ister misiniz? Aşağıdaki ipuçlarımızı takip edin.

PowerPoint Eklentilerini Seçerken Görüntüleme Modunu Kontrol Edin

Bir sunum hazırlamaya karar verdiğinizde PowerPoint araçlarına ihtiyacınız olacak. Ancak her şeyden önce izleyicilerinizi düşünmenizi istiyoruz. Hedef kitle geri bildirimi, herhangi bir iş alanına gelince çok önemli bir unsurdur. Aslında, kuruluşunuzun veya şirketinizin başarısı, ilk müşterinin izlenimine bağlıdır. Bunu dikkate alarak biraz görünüm modunda çalışalım.

Alfath - PowerPoint Teması 

                                                                Alfath - PowerPoint Teması 

Bir PowerPoint eklentisi aradığınızda görünüm modlarına da göz atın. Kısaca, varsayılan PowerPoint, sunumu “normal görünümde” açar. Hatırlanması gereken bir başka şey de, PPT'nin her zaman dosyaları kaydettiğiniz görünümde gösterir. Kuşkusuz, gelecekte PowerPoint projesiyle çalışmaya devam etmeyi düşünüyorsanız, bu uygun bir seçenektir.

Varsayılan görünüm modu çalışmanızı yavaşlatabilir. Bu tür rahatsız edici durumlardan kaçınmak için görünüm modunu değiştirmenizi tavsiye ederiz. Bunu yapmak için, sadece "görünüm" sekmesini açın ve PowerPoint sunumunuz için gereken değişkeni seçin. Tüm iş için veya sadece tek bir görev için seçebilirsiniz.

PowerPoint Eklentileriyle Birlikte Gelen Kullanıma Hazır Şablonları Arayın

Forest - PowerPoint Teması

                                                                         Forest - PowerPoint Teması

Bugünlerde herşeye sahip olduğumuzu çoktan söyledim. Yani, sadece zamandan tasarruf etmekle kalmaz aynı zamanda paradan da tasarruf edersiniz. Kullanımı kolay, çok sayıda etkileşimli Power Point şablonu vardır. Paketleri zaten sahip olması gereken farklı özelliklere sahip. PowerPoint göz alıcı bir promosyon tasarlamak için ihtiyaç duydukları özellikleri içerir. Ayrıca hazır PPT şablonları da genellikle cep dostu fiyatlarla gelir. Tüm gerekli unsurları uygun fiyatla satın alabilirsiniz. Daha fazlasını söylemek gerekirse, PPT şablonlarının düzenli olarak güncelleniyorlar.

Etkileşimli PPT şablonları, çeşitli eklentiler içerir ve sahip olması gereken işlevleri içerir. Örneğin, duyarlı bir tasarıma sahipler. Bu, aldığınız içerik öğelerinin çok yönlü olduğu anlamına gelir. Kullandığınız ekran boyutu ne olursa olsun herhangi bir cihaza sığabilir. Potansiyel müşterilerin nihai karar verme için sunumun dijital bir kopyasını istediği durumlar vardır. Bu durumda, duyarlı tasarımlar çok önemlidir. Kullandığınız ekrana ücretsiz PowerPoint grafiklerini ve diğer öğeleri yükleyebilirsiniz.

MAON - PowerPoint Teması

                                                                   MAON - PowerPoint Teması

İhtiyacınız Olan PowerPoint Zaman Çizelgesi Eklentisi

Zaman yönetimi her iş adamı için çok önemlidir. Bu basit nedenlerden dolayı, PowerPoint zaman çizelgesine ihtiyacınız olacak. Başlangıçta PPT, tanıtımlar için temel zaman çizelgeleri oluşturmanıza olanak sağlar. Onları  ihtiyaçlarınıza göre ayarlamak mümkündür. Ancak, sonuç sıkıcı olacak. Sıradışı ve şık bir sunum yapmak ister misiniz? Bunu yapmak için ofis zaman çizelgesi PowerPoint eklentisi bulmalısınız. Ofis grafiğine PowerPoint eklemek de ek beceri gerektirmez. Araçla çalışmak için özel bilgiye sahip olmanıza gerek yoktur. Ayrıca, herhangi bir zaman çizelgesi PPT oluşturma deneyimine bile ihtiyacınız olmayacak! Eklentinin ayrıntılarını kontrol ettiğinizden emin olun.
2019’da size yardımcı olacak tonlarca yaratıcı ürünü çıktı. Bu arada, yalnızca premium değil ücretsiz PowerPoint zaman çizelgesi şablonlarını da arayabilirsiniz. Çeşitliliği mükemmeldir.

Her şeyi özetlemek gerekirse, bu PowerPoint eklentisi hem teknoloji bilgisi olmayan hem de deneyimli kullanıcılar için kullanışlıdır. Bu, PPT slaytlarını düzenli olarak geliştirmek ve güncellemek isteyenler için harika bir çözüm olacaktır. Eklenti sayesinde iş akışını hızlı bir şekilde otomatikleştirebilirsiniz.

5 Ücretsiz Olması Gereken PowerPoint Eklenti

Bugünlerde PPT eklentilerinin çoğunu ücretsiz olarak sunulur. Aşağıda kullanmak isteyebileceğinizleri listeledik. iSpring Free, PowerPoint projesini eğlenceli bir e-Öğrenim kursuna dönüştürmenize yardımcı olacak ücretsiz bir PPT eklentisidir. LiveWeb ücretsiz bir PPT eklentisidir. Web sayfalarını doğrudan sunumda görüntülemenizi sağlar.

Project Timeline PPT eklentinin ücretsiz bir zaman çizelgesidir. Pro Word Cloud, sunumda kelime bulutu görüntüleri oluşturmanıza yardımcı olacak ücretsiz bir PowerPoint uygulamasıdır. Web Video Oynatıcı, kullanıcıların sunumlarına YouTube videoları ekleme ve oynatmalarını sağlayan kullanışlı bir PowerPoint eklentisidir. Bunlar sizinle paylaşmak istediğim ipuçları olan ana PowerPoint eklentileriydi, ancak hala paylaşacak bazı bilgilerim var.

Ücretsiz PPT Elemanları Kaynakları

Blog yazısı başında, en iyi ücretsiz PPT unsur kaynaklarını listeleyeceğine söz verdim. PowerPoint animasyonlarını ücretsiz alabileceğiniz ve bütçeden tasarruf edebileceğiniz yerdir. Ayrıca, görsel olarak hoş görünen birçok içerik öğesi daha vardır, bu yüzden okumayı kesmeyin.

Modern Tasarım PowerPoint Teması

                                                               Modern Tasarım PowerPoint Teması

PPT Animasyonları ücretsiz olarak nereden alınır?

Bugünkü interneti, PowerPoint eklentileri ve sunumlarıyla ilgili farklı kaynaklarla doludur. Neyse ki, modern kullanıcışara ücretsiz PowerPoint animasyonları sunan birçok pazar var. Minimalizmin tekrar popüler olduğunu biliyorum ama aninasyon içeriği de popülerliği kaybetmedi. Kullanımı, ABC kadar kolaydır. Herhangi bir teknoloji uzmanı, PPT sunumlarını animasyonlarla geliştirebilir. Sadece onları fazla kullanmadığından emin olun.

Promosyonunuzu zenginleştirmek için ücretsiz, yüksek kaliteli bir PPT animasyonu mu arıyorsunuz? Bu durumda, sonraki kaynaklardan başlamanızı öneririm.

1.GoAnimate For Schools, okul animasyonları için hazırlanan ücretsiz ve güncel bir İngiliz çevrimiçi kaynağıdır. Ayrıca yeteneklerinizi geliştirmek için birçok kurs var.

2.Vyond basit bir çevrimiçi animasyon yaratıcısı. Görüntüleri kaliteli medyaya dönüştürmenize yardımcı olacaktır. Bu ücretsiz PowerPoint animasyonları kaynağının yardımıyla etkileşimi artırabilir, promosyon stilini zenginleştirebilir ve izleyiciyi eyleme geçirebilirsiniz.

3. Developer, ücretsiz olan ekstra kolay bir çevrimiçi film yapımcısıdır.

4. PowToon, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir iş sunumu aracıdır. Kaynak, grafikli canlandırılmış PPT sunumları oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Ücretsiz PowerPoint Simgelerinizi Nereden Alabilirsiniz?

Şüphesiz, bir PPT promosyonu tasarlarken her ayrıntıya dikkat etmelisiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz ücretsiz PowerPoint simgelerine mi ihtiyacınız var? Aşağıda ziyaret etmeniz gereken üç popüler çevrimiçi kaynağı listeledik.

FlatIcon en popüler ücretsiz simge çevrimiçi kaynak olabilir. Burada yaklaşık 3.000 yüksek çözünürlüklü simge ile çalışabilirsiniz. Arama işlemini ilerletmek için renk filtreleri  var.

IconFinder, ücretsiz PPT ikonlarının bir sonraki büyük ve kullanışlı kaynağıdır. Secileileceğiniz 3.500'den fazla öğe mevcuttur.

Dribble ziyaretçi dostu ücretsiz bir simge çevrimiçi kaynaktır. Aynı zamanda ücretsiz animasyonlar, çizimler ve çok daha fazlasını içerir.

Güçlü Grafikleri Nerelerden Alınır?

Left PowerPoint Teması

                                                                    Left PowerPoint Teması

Ücretsiz PowerPoint grafiklerini bulmak için aşağıdaki çevrimiçi kaynakları inceleyin:

PowerPoint şekilleri ücretsiz olarak nereden alınır?

Son olarak, bunlar ücretsiz PPT şekilleri sağlayan çevrimiçi kaynaklardır:



Oksana Semenchuk

Web tasarımı ile ilgili herhangi bir konuda ilham kaynağı arıyorsanız, Oksana'nın makalelerinin koleksiyonu inceleyin. Sizin için kullanışlı olmalıdır. Onu LinkedIn'de takip edin.