Premium WIX Web Sitesi Şablonları. Yapımcısı TemplateMonster Gururla Sunar

Kodlama yapmadan bir web sitesi oluşturabileceğinizi biliyormuydunuz? Hayır, kodlamayı başkasına vermek bir çözüm değildir.

Sizler muhtemelen WIX hakkında bilgi sahibisiniz. Zaten ne olduğunu biliyorsanız, TemplateMonster'ın sizler için sağladığı WIX şablon galerine göz atmanız için davet ediyoruz.

Temel olarak, SAAS bulunmakta –  bir satıcı temel olarak web tabanlı uygulama geliştirir ve bağımsız hale geldiğinde bir yazlım modeli kullanılarak satılan iş modelidir.  Satıcı internet ortamı üzerinden bu yazılıma erişim sağlayarak müşterilere sunar.  Bir tüketici için SAAS modelinin avantajları donanım,  işletim, yazılımın kurulumu  ve destek maliyetlerinin bir olmasıdır.

WIX NEDİR?

wix_logoBu tür web sitelerini oluşturabilmek ve yayınlamak oldukça basit olduğundan, yaklaşımı nedeni ile dünya üzerinde büyük bir proje olarak kullanılır. Eğer kişisel bir web sitesi başlamak istiyorsanız, portföy veya  bir kişisel blog ihtiyacınız var ise WIX ihtiyacınızı karşılamak için mükemmel olacaktır. TemplateMonster yardımı ile WIX ile çalışan bir web sitesi oluşturabilmek sadece bir kaç saat sürecektir.

Bü yüzden, Premium  WIX şablonları kategorisi altında bulunan son bahar'dan buyana kullanılan premium hesabına yülkseltmenizi sizlere tavsiye ediyoruz. Bu aynı zamanda sizlere ücretsiz bir hesap karşılığı ayrıcalıklar sunacaktır. Aynı zamanda Premium olarak WIX sitesinden kullanabileceğiniz bi alan adı almanıza mümkün olacaktır.  Being premium, you’ll also be able to connect your domain name to WIX site (Sadece bir kaç tıklama yeterlidir.)

Özel WIX Özellikleri

Yeni şeyler yapmak kesinlikle bizi işaret etmek anlamına gelir.  Aşşağıdaki benzer özellikler projelere yönelik WIX tarafından tahsis edilir.

 Drag ‘n Drop Arayüzü ile Son Derece Özelleştirilebilir Düzen

Bazı öğeleri değiştirmek için karar verdiğinizde, When you decide to change some elements, ihtiyacınız olan yada olmayan alanı tıklayarak vurgulanan alğılandığında önceden tanımlanmış ayarlar arasında seçim yaparak kolaylıkla değiştirilmektedir.

editing

Ücretsiz, Güvenli, Güvenilir ve Kiralık Sunucu

Güvenilir bir hosting bulmak su ihtiyacı bulmak gibidir,  yaşamaya ihtiyacınız var.  WIX sitenizi online ve istikrarlı bir duruş sergileyen WIX sunucularında barındırın.  Kayıt işleminizi tamamladıktan sonra işlevleri sınırlı olan ücretsiz bir hosting planını size sağlanıyor. Daha hoş özellikleri ortaya çıkarabilmek adına hesabınızı yükseltmeniz adına sizlere tavsiye etmemizin nedeni kesinlikle budur.

plans

App Market

WordPress eklentileri bulunmaktadır, joomla uzantıları bununmaktadır ve WIX Apps bununmaktadır. Bu galeriyi göz önünde bulundurun web sitelerinizde kullanabileceğiniz yüzlerce uygulamaya sahiptir. App ücretli ve ücretsiz olarak bulunmaktadır, hepsinin kategorilerine ve işlevselliğine değinmek gerekir.

apps

Mağaza İşlevselliği

WIX ile güçlendirilmiş bir mağaza oluşturmaya karar verdiğinizde sadece bir kaç tıklama ile kolayca yapabilirsiniz Press Add > Online Store.  Kendi online mağazanızı oluşturabilmek için web sitenizi ürün galerileri ekleyerek başlayabilirsiniz.

store

Hazır SEO

Wix her web sayfası için, açıklamaları, başlık ve anahtar kelimelerin tümünü temel SEO fonksiyonları ile optimize eder. ayrıca web sitenizin ziyaretçilerini takip edebilmek için Google Analytics ekleyebilirsiniz.

SEO

Ayrıntılı Belgeler

Yarım iş ile iyi bir açıklama yapmak. WIX ile siteniz için yapacağınız herhangi bir işlem için öğretici videolar bulunmaktadır, bunlar herhangi bir bölüm için olabilir veya YouTube kanallarını ziyaret edin.

documentation

Sosyal Medya

WIX yönetim panelini kullanarak kolaylıkla sosyal medya kanallarınızı ekleyebilirsiniz. Settings => Social Media Profiller ve orada doldurulması gereken on adet boşluğa.

SocialMedia

* * *

TemplateMonster Tarafından hazırlanmış Premium WIX Şablonları

Olabilecek ilk soru “Neden WIX şablonu gereklidir” Bir WIX web site şablonu ile oluşturulan web sitesi, iş gücü olmadan bir tasarım yapmak istediğinizde ve artı  clip art galeri, 7/24 teknik destek anlamına gelmektedir. Bizim şimdi yeni başlayanlara bakma zamanı, WIX web sitesi şablonlarımız ile karşılaşmaya hazır olun.

Yoga WIX Şablonu

38007

* * *

Mimari Şirket WIX Şablonu

40887

* * *

Spor Kulübü WIX Şablonu

40892

* * *

Foto Portfolyo WIX Şablonu

41420

* * *

İnşaat WIX Şablonu

43114

* * *

Fotoğrafçı Portföy WIX Şablonu

44291

* * *

Sizler WIX hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu web sitelerinin herhangi biri ile daha önce bir deneyim yaşadı iseniz lütfen değerli yorumlarınız ile belirtin.


Barış Hepçorman

Barış profesyonel bir içerik pazarlamacısı ve ilham veren bir yazardır. Gündüz pazarlama müdürü, gece ise yazar, iş, pazarlama, tasarım ve web geliştirme üzerine birçok blog yazısı yazıyor. Web sitesi oluşturucular ve CMS ile çalışmayı ve deneyimini okuyucularla paylaşmayı seviyor. Onu LinkedIn'de takip edin