Ai & Big Data Day – конференція високих технологій

А ви не боїтеся повстання машин? Напевно, кожен хоч раз жартував на цю тему або лякався своїх рекомендацій в YouTube. Жарти жартами, а не варто пропускати новини зі сфери розвитку штучного інтелекту і обробки великих даних. Залишайтесь у темі та приходьте на конференцію Ai & Big Data Day.

Де і коли?

Конференція відбудеться 3 листопада у Львові на стадіоні «Арена Львів», за адресою вулиця Стрийська, 199.


Для кого?

Конференція буде цікава data scientist, розробникам, стартаперам, вченим, дата-інженерам, інвесторам і всім зацікавленим в ІТ інноваціях.


Чому варто відвідати?

Тому що вас чекає програма з 5 потоків:

  • Nowadays and future of AI;
  • Data Science Practice;
  • BigData & Data Engineering;
  • The road from Startup to Business;
  • Воркшопи.

Ви зможете послухати виступи провідних фахівців у сфері AI та українських спікерів, які поділяться своїми напрацюваннями та новинками. А також поспілкуватись зі спеціальними гостями конференції та побачити презентацію цікавих стартапів, які досягли світового визнання.


Як стати учасником?

Обирайте найбільш пасуючий тариф учасника та реєструйтеся на сайті.

А також стежте за подією у Facebook.


Промокод на знижку 30% від TemplateMonster

KIOFIP7


Анна Рогозянская

Копирайтер и человек, который отвечает за локализацию сайта TemplateMonster на русский и украинский языки. Любит читать и созерцать. Обучалась Анна на филологическом факультете в Черноморском Национальном Университете им. Петра Могилы. Владеет несколькими иностранными языками, такими как английский и немецкий. Обожает путешествовать, в свободное время описывает лайфхаки и гиды для путешественников. Личность с активной жизненной позицией, позитивный и ответственный работник.