Agriculture Company Drupal Template

This product is available with 20% discount! Offer ends in 7h 31m
Drupal
(1)

Sales: 24

ID: 53559

Updated: Apr 23, 2015

This premium Drupal theme has been designed for agriculture, vegetables and fruits websites and shops. Its responsive layout will make your site run equally well on both desktop and handheld devices. Blog, Portfolio and Forum options allow you to create a content-rich web resource that would provide every visitor with the information he or she is mostly interested in. Valid code and advanced theme options will make it easier to adjust the Agriculture Drupal Theme the way you want, If you need to sharpen the design to fit another business niche, source PSD files are always at your disposal.

TemplateMonster MarketPlace

TemplateMonster is a marketplace where you as a designer or developer may sell your Web Design Software, Website Templates, Design Elements, Plugins and Extensions. Become a digital products vendor and earn up to 70% from each sale.

1 Reviews for this product

A template alapvetően nem lenne rossz, ha az alapjául szolgáló Drupal motor verziószáma nem lenne annyira alacsony, hogy a frissítések elvégzése után is működne mondjuk a Google térkép. Persze ha az ember veszi a fáradságot, hogy a hasznavehetetlen modulokat kidobálja és szépen belehelyezzen manuálisan egy reszponzív Google térkép kódot, akkor működik. Persze, ezért nem hibáztathatók a template készítői, erről végső soron nem tehetnek. Nem szerencsés viszont például az sem, hogy a cségek logoira rá lehet kattintva és tartalmak nyílnak - minden partnercéghez lehetírniegy cégismertetőt. Vagy ki lhet kapcsolni a linkelhetőséget a Views modulban - már ha valaki tudja a módját, szerencsére én tudtam, de ehhez a Drupal elég alaposan ismerni kell.
Show more

0 Comments for this product

You can write a comment for this product
WT

Rating: 89/100 Since: 2007 Products: 4,498 Sales: 817,041

Guru Author
94

Users’ Rating

The average user rating of all authors products.

Submit a ticket Answer within 24 hours

Functionality:

Animation:

Drupal Compatibility:

7.x

Drupal Engine:

Gallery Script:

Language support:

Layout:

Requirements for software and hosting:

Adobe Photoshop CC+ Adobe Photoshop CC+
ZIP unarchiver ZIP unarchiver
Drupal 7.x Drupal 7.x
PHP editor. PHP editor.