Kundax - Kindergarten Baby Care Children WordPress Theme

[ Exclusive Product ]

Updated
6 months of support With a product you will get 6 months of support from the author. To know more about what is included, please read the support policy.

shoppingBag Sales: 51

Created: May 20, 2022

Updated: Oct 25, 2023

ID: 247080

MonsterONE - Unlimited Downloads for $13.25/mo

Free access to 290k+ items | 35% off exclusive items Join to Get this Item with  35% OFF

Kundax - Kindergarten & Baby Care WordPress Theme

Kundax is a visually creatie and attractiveTheme and has a strong focus on dealing with children or are related to children and growing activities.

Kundax is a premium WordPress theme. It's retina-ready, fully responsive, and compatible with all types of mobile devices. Your customers and children will love the colorful design. We have implemented many great elements and useful sections so that you can let your creativity run free.

Kundax in combination with elementor page builder gives you the flexibility and simplicity to realize your project quickly and offers many useful and interesting features and sections. Test it now...

Kundax Features:

 • 3+ Unique Home Page Styles;
 • 10+ Inner Pages;
 • Unique Blog Styles;
 • Working Contact Form with Ajax;
 • Google Maps & UX Ready;
 • WooCommerce Ready;
 • Elementor Page Buildere Ready
 • speed optimized & W3c validated;
 • documentation & quick customer support.

This is a WordPress Version including a backend to change your texts and content. With Import Demo Data you can import the complete set of our Theme for displaying predefined pages, posts, widgets and settings with a single click for a great wordpress experience and less effort! Keep in mind that all images are used for Preview Purpose Only.

Changelog

Version 1.8.1 (25.10.2023):

 • WooCommerce Files Update
 • Small issues fixed

Version 1.7 (29.09.2023):

 • Demo Update Fixed

Version 1.6 (16.08.2023):

 • Small issue fixed

Version 1.5 (30.05.2023):

 • Fontawesome updated
 • Small issue fixed

Version 1.4 (12.01.2023):

 • Theme Update
 • WooCommerce Update

Version 1.3 (15.09.2022):

 • Fixed minor bug

Version 1.2 (30.08.2022):

 • Fixed minor bug

Version 1.1 (04.08.2022):

 • Header Issue Fixed

Version 1.0 (16.05.2022):

 • Initial Release

3 Reviews for this product

Introductie: Onlangs heb ik het Kundax - Kindergarten Baby Care Children WordPress Theme van Vecuro aangeschaft en gebruikt voor het ontwikkelen van een nieuwe website voor een kinderopvang. In deze review wil ik mijn ervaringen delen en een overzicht geven van de functies, flexibiliteit, ontwerp en prestaties van dit WordPress-template. Functies en flexibiliteit: Het Kundax-template biedt een indrukwekkende reeks functies en flexibiliteit die perfect geschikt zijn voor een kinderopvangwebsite. Het bevat verschillende aangepaste paginas, zoals Over ons, Onze diensten, Ons team en Contact, waardoor het gemakkelijk is om essentiële informatie weer te geven. Daarnaast is er een geïntegreerde evenementenkalender, waarmee je belangrijke datums en activiteiten kunt delen met ouders en verzorgers. De flexibele pagina-editor maakt het mogelijk om eenvoudig secties toe te voegen, aan te passen en te verwijderen, waardoor je de vrijheid hebt om de website naar jouw wensen aan te passen. Ontwerp: Het ontwerp van het Kundax-template is modern, kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen en ouders. Het bevat schattige illustraties en afbeeldingen die de sfeer van een kinderopvang perfect weergeven. De kleurenschemas zijn goed gekozen en bieden een levendige uitstraling zonder afbreuk te doen aan de leesbaarheid. De responsiviteit van het template is uitstekend, waardoor de website er op verschillende apparaten en schermformaten goed uitziet. Prestaties: Een snelle en goed presterende website is essentieel voor een positieve gebruikerservaring. Het Kundax-template levert op dit gebied. Het laadt snel en biedt een soepele navigatie, zelfs bij het laden van afbeeldingen en videos. Bovendien is het template geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor de website beter vindbaar is voor potentiële klanten. Ondersteuning en documentatie: Vecuro biedt uitstekende ondersteuning en documentatie voor het Kundax-template. De documentatie is gedetailleerd en goed gestructureerd, waardoor het gemakkelijk is om aan de slag te gaan en eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast reageert het ondersteuningsteam snel en adequaat op vragen en verzoeken, waardoor ik me altijd gesteund voelde tijdens het proces van het opzetten van de website. Conclusie: Het Kundax - Kindergarten Baby Care Children WordPress Theme is een uitstekende keuze voor het ontwikkelen van een website voor een kinderopvang. Het biedt een breed scala aan functies, flexibiliteit en een aantrekkelijk ontwerp dat de aandacht trekt van ouders en kinderen. De prestaties zijn indrukwekkend en de ondersteuning van Vecuro is uitstekend. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou het Kundax-template ten zeerste aan
Hi, I had problems deploying, probably self-inflicted. So I wrote to support and they were fast and efficient in fixing the problem. I can highly recommend Vecuro.
Sehr umfangreiches Template! Einfach zu handhaben und anzupassen. Supper Support!

0 Comments for this product

About Author

HotShot Author

Customer Support

4.7 /5
Support rating (14 ratings) This rating is based on feedback from customers who have received support from the author of this product. 5 13 4 0 3 0 2 0 1 1
Response Time: Normal This value represents the average response time to a client's inquiry or request.

Achievements