30 Ücretsiz Noel ve Yeni Yıl PSD Tanıtım Broşürü

Noel ve Yeni Yıl Günü, rutinden uzaklaşmak ve arkadaşlarıyla ve akrabalarıyla şenlikli bir atmosferde vakit geçirmek için en iyi fırsatlardır. Bir parti düzenlerken, birden çok konuyu düşünmeniz gerekir. Baştan bir davetiye basmak gerekiyor. Hazır bir çözüme ihtiyacınız varsa, ücretsiz 30 Noel ve Yeni Yıl PSD broşürlerinden birini seçin.

Broşürleri, küçük ya da büyük herhangi bir etkinliğe dikkat çekmek için güçlü tanıtım araçları olarak bilinir. Ayrıca, mağazanızda indirimleri veya diğer özel teklifleri tanıtmak için de kullanabilirsiniz. Blog yazımızda sunulan şablonlar renk karışımları tasarımına sahiptir ve tarih, zaman, yer, fiyat, özel misafirler gibi yaklaşan etkinliğinizle ilgili birçok ayrıntıyı vurgulayabilir. Onların sayesinde hem insanları görsel olarak çekmek hem de orada ne beklemeleri gerektiğini bildirmek için bir fırsatınız olacak.

Bu Noel freebieleri kullanırsanız kendi başına bir şey yaratmak veya grafik tasarımcıları işe almakla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Setimizdeki her ürün ücretsizdir ve kullanıma hazırdır. Bu nedenle, sıkı bütçeye sahip olanlar için kesinlikle ideal bir seçenektir. Bu PSD broşürlerin tasarımlarına bazı kişisel dokunuşlar eklemek isterseniz, rebkleri, metinleri ve diğer öğeleri kolayca değiştirebilirsiniz.

Şimdi, 30 ücretsiz Noel ve Yeni Yıl PSD broşürlerimize göz atın ve yaklaşan etkinliğiniz için en uygun olanı seçin. Paketinde olan bazı freebieler bonuslar ve yardım dosyaları ile birlikte geldiğini unutmayın.

Ücretsiz Noel Partisi Broşür Temaları

Yaklaşan etkinliğinizi tanıtmanıza yardımcı edecek 20 ücretsiz Noel Partisi Broşür Teması ile başlayalım.

Ücretsiz Beyaz Noel Broşür Teması

Bu baskıya hazır Noel PSD freebieleri 300 dpi CMYK dosyasıyla birlikte gelir. Tüm ana unsurları tamamen özelleştirebilir. Varsayılan görüntü bir akıllı nesne ile değiştirilebilir. Bu şablonda kullanılan fontlar İntro, Lobster 1.3 ve Socialico'yu içerir. Kişisel ve ticari amaçlarla kullanmakta özgürsünüz.

***

Ücretsiz Xmas Broşür Şablonu

Bu PSD broşür şablonları, geleneksel tatil renkleri, gösterişli süslemeleri ve Rockwell ve Great Vibes gibi şık Noel yazı tipleri içeren yüksek kaliteli şablonudur. Bu paket, ön izleme için sağlanan tamamen düzenlenebilir PSD, orijinal RGB, baskıya hazır CVYK ve JPEG dosyalarından oluşur.

***

Christmas Holiday — Ücretsiz Broşür PSD Teması + Facebook Kapak

Bu ücretsiz Noel broşürü 265 px x 3375 px veya 0,8 ”x 11” 0,25 ”boşaltma boyutlara sahiptir. Metin, görüntü, nesne ve renk şeması dahil olmak üzere bu özelleştirilebilir şablonun farklı yönlerini düzenleyebilirsiniz. Bu iyi düzenlenmiş PSD dosyası Chickweed Titling ve Cocogoose yazı tiplerini kullanır. Broşürü istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Bir bonus olarak, bu freebie Facebook sayfanızın bir kapağı olarak kullanmak için ekstra düzenlenebilir bir PSD dosyası ile doludur.

***

X-Mas Partisi 2018 — Ücretsiz PSD Broşürü

İşte PSD formatında mevcut başka bir ücretsiz yılbaşı partisi broşürdür. Düzenlemesi kolay bu PSD dosyası, 0,25 inçlik boşaltma 4 ”x 6” boyutlarındadır. CMYK dosyası 300 dpi baskıya hazır. Şablon metni, Phantom, Open Sans and BigNoodle Tilling yazı tipleriyle yazılmıştır.

***

Snowy Christmas Ücretsiz Broşür Şablonu

Bu ücretsiz şablon, heerhangi bir Noel partisi için uygun bir çözüm getiren sade ama zarif bir tasarıma sahiptir. CMYK dosyası, kolay düzenleme için iyi organize edilmiş PSD katmanlarına dayanmaktadır. Broşür 300 dpi yüksek çözünürlük ve 4,25 ”x 6,25” parametrelerinde mevcuttur.

***

Ücretsiz Noel Partisi Broşürü

Noel partiniz hakkında ücretsiz haber vermek için bu mükemmel baskıya hazır PSD şablonunu inceleyin. GoBold ve Qwigley yazı tipleri ile sunulan metin düzenleme işlemini kolaylaştırmak için organize edilmiş katmanlarla birlikte geliyor. Bu 150 dpi CMYK dosyası CS3 + ile uyumludur.

***

Özel Yılbaşı Partisi Broşür Şablonu

4.25 ”x 6.25” ve 300 dpi'lik bu özel PSD freebie birçok kişiselleştirme seçeneği ile birlikte geliyor. Örneğin, başlığı, giriş ücreti ve saati düzenleyebileceğiniz gibi özel misafirleri veya yemeklerden söz edebilirsiniz. Yazdırmaya hazır formatta mevcut olan bu CMYK dosyası. Great Vİbes ve Rockwell yazı tiplerini kullanır.

***

Ücretsiz Yılbaşı Broşür Şablonu

Listemizde olan bir sonraki PSD freebie, yeşil ve kırmızı renklerle renklendirilmiş görünümlerle dikkat çekiyor. 300 dpi CMYK dosyası, özelleştirebilir öğeler, değiştirilebilir varsayılan resim ve Lobster 1.3 & BigNoodle Titling yazı tipleri gibi ana özellikleri bulunmaktadır. Bu Noel broşürü hem kişisel hem de ticari amaçla kullanabilirsiniz.

***

Minimal Christmas — Ücretsiz Broşür PSD Şablonu + Facebook Kapak

Bu arka plan bulanık ve odak metne sah'p olan PSD broşürü, Noel partisi davetlerinizi hazırlamak için mükemmel bir çözümdür. 2625 px x 3375 px veya 0,8 ”x 11” 0,25 parametrelerine sahiptir. Tüm varsayılan öğeleri değiştirerek, bu broşürlerle birlikte, ücretsiz bir Facebook kapağını bonus olarak alırsınız.

***

2018 X-Mas Party — Ücretsiz PSD Broşürü

4” x 6 ”boyutundaki olan, baskıya hazır bir PSD broşürüne göz atın. 300 dpi CMYK modunda bulunan dosya, Phantom, Open Sans ve Big Noodle Titling yazı tiplerini içerir. Şablon tamamen düzenlenebilir, böylece kişisel dokunuşlarınızı kolayca tasarıma ekleyebilirsiniz.

***

Santa’s Coming Party Broşür Şablonu

İşte Santa, hediyelik eşyaları, süs eşyaları gibi tüm Noel sembollerine sahip bir karşılama broşürü. Bu iyi katmanlı dosya Photoshop CS3 + 'da düzenlenebilir.

***

Sexy X-Mass — Ücretsiz Christmas Broşür Teması

Sexy X-Mass, ilgi çekici bir parti daveti oluşturmanıza yardımcı olabilecek ücretsiz bir Noel broşür şablonudur.

***

Ücretsiz Snowy Christmas Broşür Şablonu

Bu broşür şablonu, yaklaşan Noel etkinliğiniz hakkında haber vermek için tasarlanmıştır. Baskıya hazır bir CMYK dosyası, 300 dpi çözünürlük ve Lobster 1.3 ve Coolvetica yazı tipleri gibi içerir.

***

Merry Christmas — Ücretsiz Parti Broşür PSD Şablonu

Bu broşür, 1275 px x 1875 px veya 4 ”x 6” boyutlarında tamamen katmanlı bir PSD dosyasına sahiptir. Bu broşür Big Noodle Titling, Bebas, Code ve Still-time mükemmel yazı tipleri içerir.

***

X-Mas Party 2018 — Ücretsiz PSD Broşürü

Bu, Noel broşürleri oluşturmak için tamamen katmanlı ve kolayca düzenlenebilir bir çözümdür. CMYK modunda olan 300 dpi'lik bir dosyaya sahiptir. Open Sans, Phnatom, Sassy Molassy ve Big Noodle Titling yazı tipleri içerir.

***

Christmas Party — Ücretsiz PSD Broşür Şablonu + Facebook Kapak

2625 px x 3375 px veya 0,8 ”x 11” 0,25 boyutlarında PSD dosyasını içerir. Broşür ile birlikte Facebook kapağı ve yardım dosyasını alacaksınız.

***

Christmas Winter Sale Ücretsiz PSD Broşürü

Noel indirimleri veya başka özel teklifleri sunmak istiyorsanız, bu broşür sizin için mükemmel bir çözümdür. Bu iyi organize edilmiş ve katmanlı PSD dosyası, tipografinin, paletin ve görüntülerin kolayca özelleştirilmesini sağlar.

***

Ücretsiz Christmas Business Promotions Broşürü

İşte yılın en karlı günlerine hazır olmanıza yardımcı olacak başka bir tanıtım broşürü. Bu katmanlı PSD freebie, 150 dpi'lik baskıya hazır CMYK dosyasıyla birlikte gelir. Metni ve paletini düzenlemek için Photoshop CS3 + 'a ihtiyacınız olacak.

***

Ücretsiz Yeni Yıl PSD Broşürü

Şimdi, ücretsiz 10 Yeni Yıl Arifesi PSD broşürü inceleyin ve yaklaşan etkinliğiniz için enuygun olanı seçin.

Ücretsiz Yılbaşı Arifesi Broşür Şablonu

Bu Yeni Yıl PSD Şablonu, hem kişisel hem de ticari amaç için ücretsiz olarak kullanılabilir. Yüksek çözünürlüklü, özelleştirilebilir öğeler içeren baskıya hazır bir CMYK dosyasıyla birlikte gelir. Varsayılan görüntünün kolayca değiştirilmesi için akıllı bir nesneyi kullanabilirsiniz.

***

New Year Party — PSD Broşür Şablonu + Facebook Kapak

Bu mükemmel PSD broşürü kullanmaya hazırdır, ancak görsellerini ve metinlerini Photoshop'ta da değiştirebilirsiniz. Bu ücretsiz paket özelleştirilebilir bir Facebook kapak ve yardım dosyası içerir.

***

Ücretsiz Yılbaşı Arifesi Partisi Broşürü

Yılbaşı partisi davetiniz için çarpıcı bir tasarıma ihtiyacınız varsa, yoğun renklere sahip bu ücretsiz broşür, sizin için mükemmel bir seçenektir.

***

New Year 2018 — Ücretsiz PSD Broşür Şablonu

Bu ücretsiz paketi, A4 boyutunda veya 21 x 29,7 cm ve 300 dpi çözünürlükte 3 adet baskıya hazır PSD dosyası bulunur. Bu iyi organize edilmiş ve tamamen düzenlenebilir dosyalar, kolay ve hızlı görüntü değişimi sağlar.

***

New Year Eve — Ücretsiz PSD Broşür Şablonu + Facebook Kapak

Bu ücretsiz broşür, Yılbaşı partisi davetinize lüks notları ekleyebilir. Freebie, 265 px x 3375 px'lik bir PSD dosyası, düzenlenebilir bir Facebook kapaklı 8,5 ”x 11” yardım dosyasıyla birlikte gelir. Metin Constantine ile yazılmıştır.

Ücretsiz Yeni Yıl Arifesi Partisi Broşürü #2

İyi organize edilmiş katmanlara sahip canlı ve hızlı düzenleme koleksiyonumuzda son ücretsiz PSD şablonu. Photoshop CS3 + destekler. 150 dpi CMYK dosyası GoBold ve Steelfish yazı tipleriyle birlikte gelir.

***

Festival etkinliğinizi tanıtmak için doğru şablonu bulmanıza yardımcı olabileceğimizi umuyoruz. Bu ücretsiz Noel ve Yeni Yıl PSD broşürlerinden hangisini deneyeceksiniz? Koleksiyonumuzu tamamlayacak başka güzel freebieleriniz var mı? Lütfen, bunları bizimle paylaşın.



Oksana Semenchuk

Web tasarımı ile ilgili herhangi bir konuda ilham kaynağı arıyorsanız, Oksana'nın makalelerinin koleksiyonu inceleyin. Sizin için kullanışlı olmalıdır. Onu LinkedIn'de takip edin.