Kağıt Üzerinde Özgeçmiş Vermeyi Artık Unutun! Bir Rüya’ya Benzeyen Online Portföy Kullanın

İyi bir iş elde etmek istediğimizde bize lazım olan şey kesinlikle bir CV. Dijital teknolojinin kullanıldığı bu dönemde en iyi şirketler online çalışanlar aramaktadırlar, bu konuda öz geçmişinizin elektronik versiyonu bu konuda hayati bir önem taşıyacaktır. Ancak, bu portföy kesinlikle dikkat çekici olmalıdır. Böyle bir özen gösterilmiş öz geçmiş işverenler tarafından taktir toplayacak ve başlangıç için size lazım olan şansı kazanmanıza kesinlikle yardımcı olacaktır. Bu nedenle daha fazla insan geleneksel CV formatları yada kişisel öz geçmiş web siteleri tercih ediyor.

Web üzerinde inanılmaz kişisel şablonlar bulabilirsiniz. Bazıları gerçekten oldukça yaratıcı görüntü sunuyor; bazı interaktif özgeçmişler okumak ve görüntülemek adına oldukça keyifli ancak, yine de hepsi aynı hedefe sahiptir müstakbel iş veren'in dikkatini çekmek. Bugün bizler en etkileyici online özgeçmiş web sitesi örneklerine göz atacağız.

Pascal van Gemert

Bir PHP web geliştiricisi - Pascal van Gemert oldukça basit unsurlardan oluşan etkili bir şablon sunmuş. Gördüğünüz gibi CV çok ayrıntılı değildir ve karışıklığa yol açabilecek hiç bir unsur barındırmamaktadır. Herşeyin iyi organize edildiği beş blok içermektedir.

Pascal-van-Gemert

Bir çok iş arayan için en yaygın olarak kullanılan özgeçmişlerden birisidir.

***

Kicking Designs

Bu daha düzenli bir web sitesi gibi görünen farklı bir CV örneğidir. Aslında deneyimli bir web tasarımcısı olan Timothy Borkowski'nin oldukça iyi bir portföy'ü bulunmaktadır. Onun daha önceki projelerini görebilirsiniz. organize bir menü ile oldukça temiz bir tasarıma sahiptir. Portföyde kesinlikle ilgilendiğiniz şeyleri bulabilirsiniz.

Kicking-Designs

***

Julia Trotti

Julia Trotti profesyonel portföyü. Tasarım olabildiğince basittir. Moda fotoğrafları ve reklam kampanyaları sanatçı katıldığı projeleri ve iletişim bilgilerini sunmaktadır.

Julia-Trotti

***

Steven King

Web geliştirici Steven King oldukça ilginç bir CV'ye sahip. Bu ilk kez internet üzerinden iş arayan becerilerini ortaya koyan örneklerden biridir. Sayfaları tam anlamıyla yaygın web tasarımlarında kullanılan efektler ve özelliklerle doludur. Onun Cs'si aslında tasarım yeteneğini ortaya koymaktadır.

Steven-King

***

Valerio Pierbattista

İşte bir front end web geliştirici, Valerio Pierbattista interaktif bir CV ortaya koyuyor. Yazar üç ana blokta bulunuyor. Sağ alanda bulunan menü ile ulaşmak istediğiniz alana kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bunun dışında "Portföy" butonuna tıkladığınızda, Bay Pierbattista eserlerini başka bir sayfada görüntüleye bileceksiniz.

valeriopierbattista

***

An-Ni Wang

Bu oldukça iyi bir interaktif web sitesidir. oldukça temiz ve basit görünüyor, ayrıca kullanımı da bir o kadar ilginç. Temelde bu CV ile siz tasarımcının hakkında tüm becerileri ve deneyimleri hakkındaki tüm bilgileri alabilirsiniz. Bu yukarıdan aşağıya okumak adına en eğlenceli yerlerden birisidir.

anniwang

***

Ali-Pordeli

San Francisco'da yaşayan profesyonel bir tasarımcının harika CV'si. Bu görkemli işlevselliği ile oldukça harika bu tasarım oldukça yaratıcı olduğunu ilk resimde kanıtlıyor. Her şey tadında yapılmalıdır, hiç bir ekstra fonsiyon ve efekt dahil değildir.

ali-pordeli

***

Jesse Egan

Bir başka front end geliştiricisi ve harika bir öz geçmiş. Daha önceki sitelerde olduğu gibi oldukça basit görünüyor. Paralaks efektleri ile oluşturulmuş bir tasarıma sahiptir, her içerik alanı farklı tiplerde yüklü olarak geliyor.

jesseegan

***

Robby Leonardi

Bu şablon muhtemelen internette görülen en alışılmadık bir tasarıma sahip. Kullanan kişilere ilginç bilgilendirmelerde bulunuyor. Bir öz geçmiş sitesinden ziyade tam bir oyun sayfası gibi görünüyor. Ancak burada kişi hakkında bilgileri ve deneyimleri bulacaksınız. Tur sonunda iletişim kurmak adına kısa bir iletişim formu bulabilirsiniz.

Robby-Leonardi

***

Anders Jensen

Bu aslında komik değil ama harika bir görünüme sahip. Tema hakkımda ve bilgi bölümleri ile birlikte toplamda altı bölümden oluşmaktadır. Basit yaratıcı hemde olduğu gibi görünen farlı bir tasarım diyebiliriz. Gerçekten oldukça sıcak görünüyor. Herhangi bir insan kaynakları yöneticisi kesinlikle bu CV'ye sahip olan birini kesinlikle işe alacaktır.

Anders-Jensen

Bir serbest tasarımcı, fotoğrafçı, kodlayıcı veya her şeyse bu portföy sizi başarıya taşıyacak ilk adımdır. Neyse ki, kendi öz geçmişinizi oluşturmak adına hazır şablonlardan yararlanabilirsiniz. Bu nedenle sizlere TemplateMonster'ın ürettiği en iyi öz geçmiş koleksiyonunu sunmakta fayda olacağını düşünüyorum.

***

WordPress Online CV Teması

Bu tema tasarımcılar ve fotoğrafçılar için oldukça kullanışlı olacaktır. Bu minimalist tasarım işverenlere sadece bir kaç saniye içerisinde tüm bilgileri en açık şekilde sunacaktır. Deneyimlerinizi, eserlerinizi, yeteneklerinizi ve örnek çalışmalarınızı kolay ve etkileyici bir sunum gerçekleştirmenize kesinlikle yardımcı olacağına emin olabilirsiniz.

Online-CV-WordPress-Theme

***

WordPress Fotoğrafçı CV Teması

Yaratıcılık herhangi bir fotoğrafçı'nın ve çekici bir web sitesinin çekirdek özelliğidir diyebiliriz. Bunlar gerçekten etkiliyici bir portföy ortaya koymak için gereklidir. Bu basitlik ve harika işlevselliği birleştiren bu şablon sizler için oldukça iyi bir seçenek olabilir.

Photographer-CV-WordPress-Theme

***

WordPress Web Tasarımcı CV Teması

Tasarımcılar için başka harika bir şablon! TemplateMonster'ın diğer mevcut olan temalarında olduğu gibi bu temada tamamı ile responsive özelliğine sahiptir. Kahramanca kullanılan büyük alanlar, portföy galerisi, google map, hover etkileri, hamburger menü ve butonlar oldukça etkileyiciler.

Web-Designer-CV-WordPress-Theme

***

İkna Edici Portföy WordPress Teması

Bu yaratıcı tasarım mükemmel bir işlevsellik sunuyor. Paralaks etkisi, sabit menü ve lazy load ile harika bir sunum gerçekleştirdiğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda sayfanın içeriği oldukça net görünüyor.

Persuasive-Web-Portfolio-WordPress-Theme

***

WordPress Web Tasarımcı Kişisel Portföy Teması

Bu tema resmi olarak minimalist tasarıma sahip olsa dahi popüler olan bir dizi örneği de beraberinde sunmaktadır. Varsayılan renk düzeni beyaz ve sarı renk ağırlıklı ancak dilediğiniz gibi bir kaç dakika içerisinde onu değiştirebilirsiniz.

Personal-Page-of-Web-Designer-WordPress-Theme

***

WordPress Moda Fotoğrafçısı Teması

Bu şablon fotoğrafçılar ve tasarımcılar için oldukça kullanışlı olabilir. Hakkında, beceriler ve deneyimlerinizi sunabileceğiniz ve iyi bir iletişim sağlayabileceğiniz önemli bir şablon. Buradan herhangi bir alana ulaşmak için sadece sayfayı aşağıya doğru kaydırmanız yeterli olacaktır. Sayfanın üst kısmı oldukça harika görünüyor. Bu alana kolaylıkla kişisel bir dokunuş ekleyebilirsiniz.

Page-of-Fashion-Photographer-WordPress-Theme

***

Website Pazarlama Ajansı Şablonu

Bu daha fazla iş ve müşteri çekebilmek adına şirketler ve hizmet kuruluşları için bir seçenektir. Şablon düzenli bir web sitesinden çok daha fazla bir CV gibi görünüyor. Tam genişlikte sunulan slider özellikli şirketinizin hizmetini doğrudan aktarmanız için sizlere kesinlikle yardımcı olacak.

Marketing-Agency-Responsive-Website-Template

***

Web Sitesi İş Şablonu

Bu tema'da bir öncekine benzer özellikte istihdam büroları için tasarlanmıştır. Bu tema hover ve ses efektleri ile responsive bir tasarıma sahiptir.

Business-Website-Template

***

Şimdilik hepsi bu kadar! Günümüzde kendiniz için bir CV oluşturmanın ne kadar önemli olduğunu göz önünde bulundurun ve bunun için geç kalmayın!


Barış Hepçorman

Barış profesyonel bir içerik pazarlamacısı ve ilham veren bir yazardır. Gündüz pazarlama müdürü, gece ise yazar, iş, pazarlama, tasarım ve web geliştirme üzerine birçok blog yazısı yazıyor. Web sitesi oluşturucular ve CMS ile çalışmayı ve deneyimini okuyucularla paylaşmayı seviyor. Onu LinkedIn'de takip edin