Muhteşem Pop-up’lar: Ücretsiz jQuery Lightbox Eklentileri

Herhangi bir zamanda ayrı bir tarayıcı penceresinde açılır bir resim görmek her zaman şık bir görüntü oluşturur ve bu kesinlikle lightbox eklentisi ile yapılmaktadır. Küçük bir jQuery lightbox eklentisi yardımı ile bulunduğumuz sekmeden çıkmadan tam çözünürlükte görüntüleri veya fotoğrafları görüntüleyebilmek mümkündür.

Çoğu web siteleri ve blog sayfaları kullanabilirlik açısından gerçekten bu harika işlevselliği kullanmakta. jQuery ve eklentileri mümkün olan web sayfaları için çekici ve kullanıcı dostu görünmesi için yapılmıştır.

Birbirinden farklı görüntülerin gösterilmesinde, lightbox eklentilerinin bazıları video, flash dosyaları, HTML ve diğer multimedya içeriklerini gösterebilmektedir. Bu eklentiler jQuery kullanılarak geliştirilmiştir, onları daha küçük boyutlarda kullanabilmek oldukça kolaydır.

jQuery lightbox eklentileri talepleri göz önüne alındığında, bugün sizler için web üzerinde başarılı olan bazı eklentileri analiz ettik. Eğer sizde web sitenizin içeriğini göstermek istiyorsanız, sitenizde uygulayarak bu yararlı lightbox eklentilerini kullanabilirsiniz. Şu an sizlere sunduğum bu blog yazısında bulacağınız bu eklentiler ücretsizdir, ayrıca bu eklentilerin sizin için uygun olup olmayacağını görüntülemek için canlı demo görünümlerinden yararlanabilirsiniz.

* * *

nyroModal

Her türlü içeriği ağırlayabilecek kalıcı bir pencere, gerçekten büyük bir örnek.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

jQuery Lightbox Plugin

Bu jQuery lightbox eklentisi sade, zarif ve mütevazi. jQuery seçicisinin gücü ve esnekliliği yolu ile birlikte, görüntüleri bindirmek için kullanıcılara sunulmuş ekstra biçimlendirmeleri bulunuyor.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

FancyBox

FancyBox Mac tarzında lightbox görüntüleri sunmaktadır, HTML içeriği ile birlikte multimedya görüntüleyebilmek için kullanılabilecek bir araçtır.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

LightBox2

Lightbox 2 sayfa üzerinde görüntüleri bindirmek için kullanılan bir JavaScript kütüphanesidir. Kurulumu gerçekten kolay ve tüm modern tarayıcıları desteklemektedir.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

Magnific Pop-Up

Magnific Popup daha çok performansı üzerine yoğunlaştı (Zepto.js uyumlu) herhangi bir cihaz ile bir kullanıcı için iyi bir deneyim sağlayan bir duyarlı jQuery lightbox eklentisi.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

Shadowbox

Shadowbox.js internetin en popüler medya yayın formatlarını destekleyen tüm web tabanlı bir medya görüntüleyici uygulamadır. Bu java Script ve CSS ile yazılmış ve son derece özelleştirilebilir.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

jQuery Lightbox

Bu harika bir lightbox eklentisi ile müthiş kullanımı gerçekleşmektedir, müthiş kontrol edilebilir daha fazla merak ediyorsanız canlı demosunu görüntülemenizi öneririz.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

Swipebox

Swipebox masaüstü, mobil ve tablet için bir jQuery eklentisi. Finger-friendly eklentisi ile duyarlı web sitelerine büyük bir katkı sağlayacaktır.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

iLightBox

iLightBox kolayca jQuery JavaScript kütüphanesini kullanarak en güzel duyarlı bindirme pencerelerini oluşturmaya olanak sağlar. Muhteşem arayüzü ile geniş bir yelpazeye sahip.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

jQuery Lightbox Me

Lightbox_me geliştiricilerin araçlarının içerisinde kullanılabilinen harika bir araçtır.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

Nivo Lightbox

Gerçekten hafif, Nivo Lightbox çok esneklik ve erişim imkanı sunmaktadır.  Eklenti MIT lisansı altında olup ücretsizdir.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

Colorbox

Colorbox jQuery için hafif ve özelleştirilebilir lightbox eklentisi. Firefox, Safari, Chrome, Opera, Internet Explorer 7 + jQuery 1.3.2 + ile uyumludur.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

Lightview

Lightview - jQuery Java Script kütüphanesi olarak kullanılabilecek en güzel katlamalı pencereleri elde etmenize yardımcı olur. Eklentide en iyi verimi alabilmek için HTML5 kullanır.

Free jQuery Lightbox Plugins

* * *

Dostlarım, sizlerde bazı lightbox eklentilerini örnek olarak paylaşmak isterseniz yorum bölümünü kullanarak bizlerle bunları paylaşmak için lütfen çekinmeyin.



Barış Hepçorman

Barış profesyonel bir içerik pazarlamacısı ve ilham veren bir yazardır. Gündüz pazarlama müdürü, gece ise yazar, iş, pazarlama, tasarım ve web geliştirme üzerine birçok blog yazısı yazıyor. Web sitesi oluşturucular ve CMS ile çalışmayı ve deneyimini okuyucularla paylaşmayı seviyor. Onu LinkedIn'de takip edin