Keltsd életre projektedet inspiráló őszi cliparttal

Bevezető

Az ősz az év legszínesebb és legragyogóbb időszaka. Csodálatos időszak, amikor a természet különböző színekkel díszíti a fákat és cserjéket. Az ősz inspirációt nyújt a zenészek, költők és természetesen a művészek számára.

Mivel az ősz már beköszöntött, szeretném felhívni a figyelmet az őszi clipart grafikák és a használatra kész tervezési eszközök gyönyörű gyűjteményére. Ma összegyűjtöttem a leghangulatosabb webes termékeket, amelyek az év ezen csodálatos időszakához kapcsolódnak. A romantikát, az időjárás könnyű melankóliáját, a színes lombhullatott szőnyegeket a parkokban gyönyörűen ábrázolják a webdesignerek, illusztrátorok és művészek, akiknek alább található munkáit láthatod.

Minden termék tökéletes webdizájnhoz vagy scrapbookinghoz, kártyákhoz, meghívókhoz, grafikai tervezéshez, kézzel készített kézműves termékekhez és még sok máshoz.

Merülj bele az őszi inspirációba, és válaszd ki a sikeres projekthez a legjobb terméket.

Top 25 Őszi Clipart webes termék

ŐSZI DíSZíTÉS PNG AKVARELL CSOMAG ILLUSZTRÁCIÓ

A listánk első kreatív terméke egy gyönyörű őszi dísz PNG illusztráció készlet. Ha szereti a levelek és a piros bogyós gyümölcsök őszi díszét, akkor ez a 65 fájlból álló akvarellkészlet remek megoldás az Ön számára. Nyugodtan használja DIY projektekhez, esküvői meghívókhoz, üdvözlőkártyákhoz, idézetekhez, blogokhoz, plakátokhoz és egyéb célokra. A csomag 15 PNG és 50 JPG fájlt tartalmaz. Minden elem teljesen szerkeszthető és készen áll bármilyen nyomtatásra vagy felhasználásra. Minden kép külön fájl. A GPG minták és keretek 3500 x 3500 px. Próbálja ki az illusztrációkészletet, hogy felfedezze számos felhasználási lehetőséget.


Tölgyfa levelek PNG akvarell készlet illusztráció

A tölgy az emberek egyik legkedveltebb fája, és számos művészi alkotásban könnyen megtalálható. A nagy tölgyfalevelek és makk tökéletes szimbólumok az ősz köszöntéséhez és dekorációhoz. Ez a gyönyörű, 42 fájlból álló csomag elkülönített keretekből és mintákból áll. Az őszi levelek clipart elemei kézzel rajzoltak, felhasználhatók háttérhez, textúrához, mintához, kerethez. A minták JPG mérete 3500 x 3500 px. A grafikus PNG fájlok 300 DPI. Fedezd fel a kreativitást, amely ezzel a kreatív illusztrációkészlettel érkezik.

Juharlevél PNG akvarell kreatív csomag illusztráció

Vess egy pillantást ezekre a színekre, hogy érezd át az évszak romantikáját. Ilyen inspiráló őszi levelek clipartok nem lennének lehetségesek juharlevelek nélkül. Ez a vonzó akvarell illusztráció 47 fájlt tartalmaz (7 PNG fájl és 40 JPG fájl). Tökéletes DIY projektekhez, üdvözlőlapokhoz, blogokhoz, esküvői meghívókhoz és még sok máshoz használható. A termék teljes mértékben szerkeszthető (méret, szín, stb.), És készen áll bármilyen nyomtatásra vagy felhasználásra. Minden elem kézzel festett, és minden kép külön fájl. Teremts őszi hangulatot ezzel a kreatív készlettel.

ÉVSZAK | GOOGLE SLIDES

Merülj el a ragyogó őszi légkörben egy nagyszerű Google Slides sablonnal, amely tökéletes minden üzleti és személyes igényhez. Nincs szükség más szoftverre; A Google Diák lehetővé teszi, hogy gond nélkül szerkeszthesd a sablont és annak elemeit. A pixel-tökéletes grafika átméretezhető és szerkeszthető. A csomag 150+ teljes diával 5 előre elkészített színben található (mindegyik sablononként 30 diát tartalmaz), kézműves infografika PowerPointban, galéria és portfólió dia stb.

Őszi levelek - Powerpoint sablon

Ha minimalista, kreatív és egyedi prezentáció sablont keresel kereskedelmi vagy személyes használatra, akkor ez a neked való. Az Őszi levelek clipart PowerPoint sablon különleges alkalmakra való, például őszi eseményekhez vagy természetbemutatókhoz. Nagyon sok hely van az üzeneted beillesztésére a diához. A csomag 30 modern és kreatív diát tartalmaz 5 színösszeállításban. Ez a vektor-alapú sablon teljesen szerkeszthető és testreszabható. Ne habozz, töltsd le a prezentációs igényeidhez.

Őszi hangulat betűkészlet

A betűtípusok javíthatják az üzenetet. Az Autumn Feel egy kézzel rajzolt kalligrafikus szkript, amely kreatív hatást kölcsönöz a projektnek. Száraz ecsettel készített, hasznos kiegészítő készlettel rendelkezik különféle dinamikus hatásokkal. A csomag OTF, TTF, WOFF betűkészlet-fájlokkal és a vektor EPS v.10 karakterekkel együtt érkezik.  Teremtsd meg a megfelelő benyomást ezzel a szép betűkészlettel.

Őszi közösségi média csomag

Még soha nem volt ilyen egyszerű létrehozni fantasztikus szalaghirdetéseket és mintákat az összes közösségi médiabejegyzéshez. Tervezz valami egyedit a közösségi média sablonokkal. Rendkívül hasznosak a marketing magas szintű megszervezésében. 9 tervezősablont fogsz kapni, vektor alakban és jól szervezett rétegekben. A betűtípus kereskedelmi és személyes használatra ingyenes. Ragadd meg követőidet ezekkel az őszi, használatra kész sablonokkal, amelyeket kényelmed érdekében terveztek. Nem kétséges, hogy összefüggő megjelenést hozhatsz létre minden közösségi média platformon.

37 Őszi akvarell illusztráció

A következő az őszi levél vektor elemek grafikus kötege. Minden elem tartalmazva EPS, AI és PNG fájlok formájában. Az összes illusztráció kézzel rajzolt vagy festett, szkennelt, majd vektorba konvertálható, hogy kényelmesen használható legyen a grafikai projektekben. Ez a csomag 37 témájú rajzot / képet tartalmaz, beleértve a leveleket, fákat és ágakat. A CC Suite használatával készítették és tesztelték, és a CS2-re mentették. Ez a gyönyörű készlet tökéletes web alapú felhasználásra, nyomtatásra és kisvállalkozások tervezésére.

Akácfa levelek PNG akvarell csomag illusztráció

Az akác őszi levelei egy fantasztikus akvarell készlet, amely 86 fájlt tartalmaz. A készlet ideális DIY számára, esküvői meghívókhoz, üdvözlőkártyákhoz, blogokhoz, plakátokhoz és még sok máshoz. A csomag 12 PNG és 74 GPG fájlt tartalmaz. Az összes ábra részletes és gondosan kidolgozott. Az akvarell elemek felhasználhatók háttérhez, textúrához, mintához, kerethez. A méret és a színek teljesen szerkeszthetők, így az ábra gyorsan és egyszerűen módosítható igényeid szerint.

Kányafa levelek PNG akvarell készlet illusztráció

Őszi clipartot keresel digitális projektekhez? Vess egy pillantást erre az akvarellkészletére. A készlet 37 fájlt tartalmaz (keretek, szegélyek, minták), amelyek tökéletesen alkalmasak üdvözlőkártyákhoz, idézetekhez, blogokhoz, plakátokhoz és még sok máshoz. 8 PNG és 29 JPG fájl nagyon részletesek és könnyen szerkeszthetők. A közönség szeretik a frissítéseket. Itt az ideje, hogy felkészülj a boszorkányszezonra, próbáld ki ezt az illusztrációkészletet a projekt díszítésére.

Erdei makk PNG akvarell csomag illusztráció

Találkozz egy akvarellmakkkal, ideális háttér, textúra, burkolómintázat, keret vagy szegély számára. A kézzel rajzolt akvarell készlet 117 fájlból áll az őszi kézművességhez és tevékenységekhez. A csomag 34 PNG és 83 JPG fájlt tartalmaz. Az őszi clipart készen áll a nyomtatásra vagy bármilyen célra történő felhasználásra. Az ősz nagyon inspiráló lehet tarka tájaival, romantikus esőivel, makkjaival és ködével. Válaszd ezt a kreatív készletet, hogy szép őszi hangulatot adj a projektekhez.

100 Őszi minták JPG akvarell illusztráció csomag

100 JPG fájlt tartalmaz az őszi levelek gyűjteményének akvarell illusztrációval. A grafika PNG fájl formájában, 300 DPI, háttér nélkül kerül bemutatásra. A minták és a keretek JPG formátumban vannak, 3500 x 3500 px. Ha nem érzel magadban elegendő inspirációt, akkor nézd át ezt az őszi színekkel készített akvarell illusztrációk gyűjteményt. Mindegyik fájl könnyen testreszabható, hogy ösztönözd a képzeletedet és kreativitásodat.

Tölgyfa levelek logó sablon

A tölgyet általában az erővel és a bölcsességgel társítják. Ha azt akarod, hogy a logódat ilyen őszi hangulattal társítsák, ne kerülje el a figyelmedet ez a Tölgyfalevél logó sablon. Az AI Illustrator vektor, az EPS vektor és a PSD Photoshop fájlok is benne vannak. Választhatsz a rendelkezésre álló néhány változat közül: színes változat fehér háttérhez, színes változat fekete háttérhez vagy fekete / szürkeárnyalatos változat. Átméretezhető felbontás és teljesen testreszabható szöveg, betűtípus, színek, méret stb. Lehetővé teszi egy teljesen egyedi projekt létrehozását.

Őszirózsák akvarell PNG illusztráció

Vess egy pillantást a legmagasabb szintű őszirózsák akvarell PNG illusztrációra.  Az őszirózsák szeptemberi virágok, amelyek fehér, piros, rózsaszín, forró rózsaszínű, levendula és lila színűek, általában sárga középponttal. Az őszi clipart 54 fájlból áll (10 PNG és 44 JPG fájl). A stílusos nyomtatás kiválóan alkalmas üdvözlőkártyák, meghívók, idézetek, blogok, plakátok és egyebek készítéséhez. A betűtípusok, a színek és a méretek teljesen testreszabhatók, hogy egyedi projekteket hozhass létre személyes és üzleti igényeidhez.

Őszi utazás Mockup & fotó bundle termék mockup

A következő termék őszi mockupok gyűjteménye. A készlet 20 őszi mockupot és 14 stílusos iPhone-fényképet tartalmaz. Az ősz tele van érettséggel és élettel, egyedi, lágy szépséggel. Készíts őszi mintákat egy köteg gyönyörű mockuppal és fotóval.

Őszi pillangó logó sablon

Mit gondolsz erről a stílusos, őszi levelekből kialakított pillangóról? Néhány változatban érhető el - színes változat fehér háttérhez, színes változat fekete háttérhez vagy fekete / szürkeárnyalatos változat. Örömmel fogod tapasztalni, hogy a szöveg, a betűtípus, a színek és a méret teljesen testreszabható igényeidnek és preferenciáidnak megfelelően. Őszi harmónia; mutasd meg ezt az őszi pillangó logó sablonjával.

Páfrány Instagram sztori csomag közösségi média

A koherens formátum és az általános márka esztétikáját kiemelő tervezési stílus révén az Instagram Stories sablonok kiváló kiindulópontot jelentenek a saját történetekről szóló bejegyzések létrehozásához. Az Instagram történetek csomag jó ötlet az üzleti vállalkozás gyors és hatékony reklámozására. A csomag 12 sablont (1080 x 1920 px, 96 DPI) tartalmaz Instagram, blogbejegyzések, Facebook vagy Pinterest számára. A sablonok jól vannak felépítve, így nincs probléma a készlettel való munka megkezdésekor. Csak ingyenes képek és betűkészletek.

Kőrisfa levelek PNG akvarell illusztráció csomag

A kőrisfák, különösen a fehér kőris, a legmegbízhatóbb és legszebb fák között vannak, ami az őszi színeket illeti. Az öregedés, az idő múlása és az évszakok gyönyörű fogalmi ábrázolásának módja. Válaszd ki ezt az akvarell illusztrációkészletet, hogy képviseld az őszi hangulatot. A készlet 43 fájlt tartalmaz (7 PNG és 36 JPG fájl). Az összes ábra rendkívül részletes és készen áll bármilyen felhasználásra. Az akvarell elemek felhasználhatók háttér, textúra, minta, keret vagy szegély esetén. A készlet teljesen testreszabható, ezért ne habozz, próbáld ki és fedezz fel számos felhasználási lehetőséget.

Animált instagram sztorik

Lepd meg Instagram és Facebook követőidet, és keltsd életre a statikus képeket. Nem kell foglalkoznod magával az animációs folyamattal - minden már animált, és csak a szöveget, a képeket, a színt kell megváltoztatni. 20 Photoshop fájlt fogsz kapni (CS6 vagy újabb szükséges). Az összes fájl jól szervezett és rétegezett, és a szöveg teljes mértékben szerkeszthető igényeid szerint. Az animációk hozzáadása az Instagram Storieshoz nagyszerű módja annak, hogy szemet gyönyörködtető őszi tartalmakat hozz létre.

SEASONE | KEYNOTE SABLON

A Keynote az Apple zászlóshajóinak bemutatására szolgáló szoftver, amely nagymértékben testreszabható és kiváló élményt nyújt a gyönyörű prezentációk készítéséhez. Ha ragyogó őszi Keynote sablont keresel, akkor megtaláltad az igazit üzleti és személyes igényeidhez. Szerkesztheted a tartalmát, elhelyezheted a képet, megváltoztathatod a színeket, betűtípusokat és méretet; más szoftverre nincs szükség. A készlet 150+ teljes diát tartalmaz 5 előre elkészített színben, diákat, teljesen szerkeszthető és átméretezhető grafikákat, galéria és portfólió diát stb.

Őszi makk levél és növény PNG akvarell illusztráció csomag

A makk a mindannyiunkban rejlő nagy lehetőségek szimbóluma. Ha ugyanezt az érzelmet szeretnéd hangsúlyozni, érdemes figyelembe venned ezt az akvarellkészletet. A csomag tartalmazza a 4 PNG és 41 JPG fájlt, beleértve a kereteket, a szegélyeket és a kreatív projektek mintáit. Használd ezeket a blogodban, vagy készíts lenyűgöző üdvözlőkártyát.

Az ősz ajándékai PNG akvarell illusztráció csomag

Itt az ősz, a sütőtök és az almás pite ideje, valamint az élénk őszi színeke. Tedd hangulatossá az évszakot, díszitsd ezzel a vonzó illusztrációkészlettel projektedet. Ismerkedj meg a 97 fájlból álló akvarell tervezőcsomaggal. Vannak keretek, képek, minták és szegélyek. Értékelni fogod ezeket a csodálatos elemeket. Minden szerkeszthető igényeid szerint.

Őszi levelek - Google slides

Harminc modern, kreatív és egyedi dia, 5 színösszeállítás és egy kép helyőrző szerepel a készletben. Mivel teljes mértékben szerkeszthetők és testreszabhatók, ezekkel a sablonokkal könnyű dolgozni. Ha őszi levelekről álmodsz, akkor feltétlenül válaszd ezt a Google Diák sablonkészletet. Egyszerűsítsd munkádat egy fényes és szemet gyönyörködtető prezentációval.

Kék virágok PNG akvarell illusztráció csomag

Fedezze fel a kék virágok gyönyörű őszi díszét digitális projektekhez, otthoni vagy egyedi ajándékokhoz, hogy meglepje barátait és szeretteit. Ez a csodálatos illusztrációkészlet 57 fájlból áll. Az akvarell elemek felhasználhatók háttér, textúra, minta, keret vagy szegélyt ábrázoló elemekhez. Legyen saját projektjének szerzője, miközben testreszabhatod a fájl bármely elemét. A grafikákat PNG fájlként, 300 DPI formátumban kínálják. A minták és a keretek JPG formátumban vannak, 3500 x 3500 px. Add hozzá személyes megjelenésedet ezekhez az illusztrációkhoz, és terjeszd a meleg őszi hangulatot.

Ginkgo levelek PNG akvarell csomag illusztráció bundle

Ha az ősz és annak szimbólumainak a megszállottja vagy, itt egy akvarell ginkgo levélkészlet, amely 63 fájlt tartalmaz. Az összes ábra rendkívül részletes és könnyen testreszabható. Használd azokat textúrákként és mintákként a blogodhoz, meghívókhoz, képeslapokhoz és plakátokhoz. A színek mélyek és élénkek. És természetesen ezek a levelek lenyűgözően néznek ki minden termékdizájnban.



Ingrid Almási

Csodálatos dolognak tartom az írást, mellyel új világokat, különleges embereket teremthetünk. Akikért az olvasó izgulhat, szeretheti vagy gyűlölheti őket. Vagyis annak a fantáziáját szereti, aki megalkotta a művet. Ha csak egy írásom elgondolkodtat, elszomorít vagy megnevettet valakit, már megérte tollat ragadnom.