Professzionális Word önéletrajz sablonok

Ha tervezőgrafikusi állásra jelentkezel, nem nagy dolog számodra letölteni egy tetszőleges önéletrajz sablont Photoshopban vagy Illustratorban. Tartalmat adhatsz hozzá és elküldheted a toborzóknak. De mi van akkor, ha ügyvéd, marketingszakértő, ipari dolgozó vagy valaki más vagy, aki soha nem látta ezeknek a programoknak az irányítópultját?

Amikor első szövegírói munkámra jelentkeztem, A Photoshopról csak azoktól a túlsúlyos barátaimtól hallottam, akik ezzel a programmal tüntették el a hasukat a fotókról.

Amikor elkezdtem olyan önéletrajz sablonok után kutakodni, amelyek méltón képviselhetnék jelentkezésemet, különféle önéletrajz összeállításokat találtam szakmáknak és más-más ízléseknek megfelelően. Annyi elképesztő dizájnnal találkoztam, amelyekről le sem tudtam venni a szemem, hogy elfelejtettem megnézni a formátumokat, mielőtt a "Vásárlás" gombra kattintottam. Képzelheted, milyen frusztrált voltam néhány másodperccel később. Ki se tudtam nyitni a fájlt, mivel nem volt Photoshop a számítógépemen.

Mint a legtöbb álláskeresőnek, nekem sem volt időm megtanulni a Photoshop használatát. Túlságosan lekötött az állásinterjúkra való felkészülés. És különben is. Mégis miért tanuljam meg egy teljesen új program alapjait csak azért, hogy létrehozzak egyetlen önéletrajzot?! Nem lett volna értelme tanulni valami olyasmit, ami elősegítheti a karrieremet?

Szóval, ha nem tudod, hogyan használd a Photoshop vagy az Illustrator programot, akár én öt évvel ezelőtt, le akarom venni a terhet a válladról és elmondani, hogyan hozhatsz létre egy önéletrajzot Wordben, mindössze néhány perc alatt. Minden, amire szükséged van, az egy önéletrajz sablon.

UI. ha a Word programot se tudod használni, van egy rossz hírem a számodra...

Tekintsd meg a Word legjobb önéletrajz sablonjait. Az a tény, hogy nincsenek PSD-ben, nem rontja vizuális megjelenésüket. Tervezéseik még mindig vonzóak, elegánsak és kreatívak, ami lehetővé teszi számodra, hogy jó fényben tüntesd fel magad a toborzók szemében, mint ideális jelölt. Itt találhatók mind prémium sablonok, mind freebie-k (mégis melyik munkanélkülinek lenne pénze fizetni)? Az is jó, hogy a Microsoft Word önéletrajz sablonjai nagyon rugalmasak a szerkesztésben. Ennek az összeállításnak a segítségével egy igazán egyedi önéletrajzot fogsz létrehozni, ezt megígérhetem. A cikk angol verziója megtekinthető itt: 60 Professional CV Templates For MS Word That Look Like Photoshop PSDs

Kezdjük az ingyenes sablonokkal.

Annak ellenére, hogy ezek a tervezések ingyenesek, semmivel sem maradnak le prémium társaiktól. Tekintsd meg a Word programhoz válogatott ingyenes önéletrajz sablon összeállításunkat.

Minimalista stílus önéletrajz sablon

Fájlformátumok: Ms. Word | DOCX (2007 vagy későbbi), Adobe InDesign | INDD (CS6 vagy későbbi), Adobe InDesign | IDML (CS4 vagy későbbi), PDF előnézeti fájlok

Tiszta önéletrajz sablon | CV

Tiszta önéletrajz sablon 3 színsémával.

Önéletrajz és motivációs levél.

Erős tipográfiai struktúra és nagyon könnyen használható és testreszabható CV.

Ingyenes Word önéletrajz sablon motivációs levéllel

Ez a Word ingyenes CV-sablon formális hangnemben készült. Az önéletrajzban használt ingyenes betűtípusok Athene, Open Sans, Nevis és Quilline Script Thin. A csomagban ingyenes fedőlap is elérhető.

Modern ingyenes Word önéletrajz sablon - A pályakezdő esélye

Ez a Microsoft Word önéletrajz sablon egy könnyen leolvasható struktúrával és impozáns képfejléccel rendelkezik. Színes grafikonokkal és rácsokkal könnyen bemutathatod képességeidet és tapasztalatod. Az önéletrajz sablon mellett ez a freebie portfólióval és motivációs levéllel van ellátva.

Ingyenes Microsoft Word önéletrajz sablon

Ennek az ingyenes Word önéletrajz sablonnak az elrendezése két részre oszlik: a fő információknak és a részleteknek. Az A4-es oldal paraméterei: 210 x 297 mm méret, 0,25 hüvelyk bleed, 300 dpi felbontás és CMYK színmodell. Ez a nyomtatásra kész sablon 3 színes változatban kapható: kék, piros és cián. Továbbá van egy motivációs levél színes verzióhoz és egy súgófájl a csomagban.

Ingyenes Word CV sablon

Ez az ingyenes Word önéletrajz sablon tiszta elrendezéssel rendelkezik A4 méretben, 3 mm-es bleed és 300 DPI. Különböző elemekből áll, amelyek bemutatják a különféle információkat. Például az ikonok érdeklődési köröket és kapcsolatokat mutatnak be, a barok rávilágítanak a képzettségi szintekre, az idővonal végigvezet a munkatapasztalaton és az oktatáson, stb. A motivációs levél csatolva van az önéletrajzhoz.

Ingyenes Microsoft Word önéletrajz sablon

Ez a kézzel tervezett Word önéletrajz sablon motivációs levéllel az eleganciáról és a professzionalizmusról szól. Méretei: A4-es lap, 8,3 x 11,7 bleed, CMYK és 300 dpi. A tengerkék szín vizuálisan megkülönbözteti az oldalsávot a fő területtől. Van egy teljesen fehér verzió, amelynek nincs sötétkék oldalsávja se az önéletrajzon, sem pedig a motivációs levélen. 

Ingyenes professzionális Word önéletrajz sablon

Ha szükséged van az egyoldalas Word önéletrajz sablonra, nézd meg ezt a freebie-t. Segítségével egy ízlésesen egyszerű és professzionális önéletrajzot hozhatsz létre, mely elismerésre fog találni a potenciális munkáltatók szemében. A Microsoft Wordben egyszerűen szerkesztheted a tipográfiát, a szöveget és színsémát. Értékelni fogod az olyan csomagban található ingyenes bónuszokat, mint a motivációs levél és a névjegykártya sablon.

Ingyenes önéletrajz sablon Word DOCX formátumhoz

Ezt az ingyenes Word CV sablont használva teljes négy oldalon keresztül nyűgözheted le a toborzókat. A narancssárga kiemeli a tartalom hierarchiáját, így az önéletrajz könnyen átvizsgálható. Ugyanakkor A4-es méretben és 300 dpi felbontásban nyomtatható.

Minimalista zöld Word önéletrajz sablon

Ez a minimalista Word önéletrajz sablon úgy lett tervezve, hogy a részletekre koncentráljon. A nagyobb méretű zöld betűk kiemelik a jelölt nevét a fő szakasz fejlécében és címsoraiban.

Ingyenes Word önéletrajz sablon

Ezzel a freebie-vel kapsz egy önéletrajz, egy motivációs levél és egy referencia sablont, mindezt doc és docx formátumban. 25 exkluzív ikonformát tartalmaz, amelyek mérete és színe szerkeszthető. Az alapértelmezett fotó- és fejlécképet is tetszés szerint módosíthatod. A sablon RTL és LTR nyelvekhez készült.

Ingyenes MW önéletrajz sablon

Szerezd meg álmaid munkáját ezzel az alaposan elgondolt Word önéletrajz sablonnal. Lehetővé teszi, hogy létrehozz egy kétoldalas önéletrajzot az összes lényeges adattal, a munkatapasztalaton és a végzettségen át a referenciákig és a közösségi médiakapcsolatokig. Minden sablon oldal A4 és US Letter méretben érkezik. Szabadon felhasználhatod a terméket mind személyes, mind kereskedelmi célokra.

Ingyenes minimalista önéletrajz sablon

Ez a minimalista önéletrajz sablon infografikus stílusban lett tervezve. Ennek a sablonnak a segítségével önéletrajzod ki fog tűnni, hála a különleges elrendezés struktúrának.

Laconique önéletrajz sablon

Annak érdekében, hogy az önéletrajzod tömör és könnyen átlátható legyen, próbáld ki ezt a két oszlopos sablont sok tiszta térrel. Három színben kapható, A4 méretben 210 x 297 mm és két Word formátumban (docx és doc).

Ingyenes Timeless Word önéletrajz sablon

Ez a leegyszerűsített Word önéletrajz sablon egy univerzális megoldás, amely bármely pozícióhoz alkalmazható bármelyik üzleti területen. A csomag tartalmaz egy önéletrajz sablont, motivációs levelet, valamint az A4 és US Letter méretű referenciákat.

Ingyenes tiszta stílusú önéletrajz sablon csomag

Egy klasszikus önéletrajz sablont keresel Word formátumhoz? Ez a jól felépített dizájn fekete-fehér palettával pontosan az, amire szükséged van.

Ingyenes Word CV dizájn nőknek

Itt van egy modern Word CV sablon kifejezetten a női álláskeresőknek. Az elrendezést a rózsaszín tendencia jellemzi. A kalligráfia betűtípusai kiemelik a fő önéletrajz blokkokat, például a tapasztalatokat, a végzettséget, a készségeket stb.

Prémium Word weboldal sablonok

Eljött az ideje a prémium Word önéletrajz sablonoknak. Ne engedd, hogy a "prémium" szó elijesszen. Nem kerülnek egy vagyonba. Az árak 5 dollárnál kezdődnek és sokkal többet fogsz kapni egy professzionális sablonnál. A legtöbb tétel tartalmaz egy motivációs levelet és névjegykártyákat.

Professzionális önéletrajz sablonok

Tekintsd meg ezt a gazdag önéletrajz csomagot 100%-ban szerkeszthető CV sablonnal Word programhoz, motivációs levéllel, referencia oldallal és GYIK dokumentummal. 100+ multifunkcionális ikon a közösségi média kapcsolatokon át az érdeklődésekig. Minden egyes önéletrajz elemet külön szövegdobozban terveztek, ami azt jelenti, hogy könnyedén áthelyezheted, másolhatod vagy törölheted azokat.

Négyoldalas Word önéletrajz sablon

Erősségek kiemelése ezzel a tiszta önéletrajzzal A4 és US Letter méretben. A fekete-fehér alapértelmezett verzió mellett a sablon három további színben érhető el. A termék tartalmaz referenciákat, portfoliót és motivációs levél sablont is.

Black Floral téma Word önéletrajz sablon

Ingyenes Word sablon virágos fejléccel, rózsaszín kiemeléssel és egysoros lábléccel. Tökéletes azok számára, akik munkát keresnek a szépségipar és a divat világában. A freebie motivációs levelet is tartalmaz.

Professzionális Word önéletrajz sablon

Trendteremtő tervezés a Word önéletrajz sablonok világában. Támogatja az US Letter és az A4-es formátumot. Hála a teljes testreszabhatóságnak, könnyen átalakíthatod az alapértelmezett megjelenést. Használt fontok: Open Sans, Minion Pro és The Heart of Everything. Egy motivációs levél és referencia oldal szintén a csomag részét képezi.

Galaxy önéletrajz sablon

A rombusz embléma a fejlécben teszi ezt az önéletrajz tervezést igazán érdekessé. Ez a szuper elem ott van a csomag minden fájljában, azaz a motivációs levélben és a referencia oldalon.

Word CV sablon motivációs levéllel

Ez a Microsoft Word önéletrajz sablon megragadja a tekintetet a színes fejléccel és a meleg, üdvözlő hatású narancssárga kiemeléssel. Az alapértelmezett dizájnt a személyes igényeidnek megfelelően szerkesztheted. A csomagban egy teljesen testreszabható motivációs levél is elérhető.

OCEANE Word önéletrajz sablon

Olyan Word CV sablont keresel, mely életet lehet önéletrajzodba? Próbáld ki ezt a háromoldalas önéletrajz sablont hozzáillő motivációs levéllel. Néhány kattintással személyre szabhatod az alapértelmezett megjelenést a saját szövegeddel, betűtípusaiddal és színeid hozzáadásával. Ha további instrukciókra van szükséged a Word önéletrajzhoz, találsz egy átfogó útmutatót a csomagban. Bónuszként 60+ ikont kapsz a közösségi média és a hobbi számára.

Graduate prémium Word CV sablon

Professzionális modern Word önéletrajz sablon

Ez a modern önéletrajz dizájn egy vizuálisan kiemelkedő megoldás. A fejléc és az oldalsáv bézs és szürke színben van tervezve, míg a fő terület hófehér. Ezzel a freebie-vel kétoldalas önéletrajzot készíthetsz US Letter és A4 méretben, igényeidnek megfelelően. A címek, szakaszok, színek, szövegtörzs, betűtípusok és ikonok teljesen szerkeszthetők.

Parker CV önéletrajz sablon

Próbáld ki ezt a Word CV sablont egy ügyes színkeverékkel, teljesen testreszabható grafikával és szöveggel, 80 közösségi ikonnal.

Professzionális Word CV sablon

Ez a professzionális Word önéletrajz sablon kiemelkedik elegáns keretével. Lehetővé teszi, hogy ne csak tapasztalt jelöltként mutatkozz be, de egy olyan személyként, aki jó ízléssel rendelkezik. A sablon teljes mértékben testreszabható a formázás, a színezés és a betűtípusok tekintetében. Van egy sor ikon, amely méretben és színben szerkeszthető. A csomagba ágyazott súgófájl részletesen taglalja a szerkesztési folyamatot.

Anthology Word önéletrajz sablon

Kelts maradandó benyomást ezzel a kiemelkedő Word önéletrajz sablonnal. Hála az élénk dizájnnak, önéletrajzod soha nem fog elveszni a jelentkezők sorában.

Tiszta önéletrajz sablon

Ez a CV sablon kifinomult dizájnnal és hozzá illő ikonokkal, idővonalakkal és egyéb elemekkel rendelkezik, amelyek átlátható elrendezést biztosítanak az oldalon. Az önéletrajz fájl A4 méretű, 0,25 hüvelyk bleed, 300 dpi felbontással és CMYK színmóddal rendelkezik. A sablonban használt betűtípus Lato, de tetszőlegesen lecserélhető.

Holographic Word önéletrajz sablon

Ha valami kreatívra vágysz, ezt a sablont pont neked találták ki. A háttér színátmenete egyfajta vibrálást ad a jól átgondolt struktúrának. Megváltoztathatod a betűtípus színét és méretét, a képet és a háttérszínt.

Jameela kreatív Word önéletrajz sablon 2017

Azok a munkakeresők, akik hosszú munkatörténettel rendelkeznek, hasznosnak fogják találni ezt a többoldalas Word önéletrajz sablont. 8 docx lap van, fedővel, ingyenes ikonokkal és betűtípusokkal. Ez a könnyen szerkeszthető sablon US Letter méretben áll rendelkezésre.

Elegáns önéletrajz sablon

Ez a Word egyoldalas önéletrajz sablon tökéletes azoknak a munkakeresőknek, akik szeretnék megőrizni tömör formában önéletrajzukat.

Microsoft Word önéletrajz sablon csomag

Ragadd meg ezt a gazdag csomagot, két modern új Word sablonnal, két motivációs levéllel és négy névjegykártyával. Két betűtípus, szimbólumkészletek és közösségi ikonok, valamint hasznos eszközök találhatók a betűkészletek és a színek kereséséhez.

Colour önéletrajz sablon

Ennek a szemet gyönyörködtető Word önéletrajz sablonjának középpontja az akvarell háttér. Az A4-es önéletrajz-profilon kívül egy hozzá passzoló fejlécet is letölthetін a csomagból.

Word önéletrajz sablon

Szeretnéd egy komoly és megbízható jelentkező benyomását kelteni? Használd ezt a Word önéletrajz sablont. Tartalmaz egy önéletrajzot, motivációs levelet, ingyenes fontokat, ikon készletet és útmutatót.

Modern kétoldalas Word önéletrajz sablon

Ez a kétoldalas Word önéletrajz sablon virágos témában segíteni fog neked kitűnni a többi jelölt közül. Bemutathatod a közösségi média kapcsolataidat előre csomagolt, Wordben használatra kész PNG ikonokkal.

Erőteljes bestseller Word önéletrajz sablon

Íme egy teljes körű nyomtatható csomag: önéletrajz, referencia oldal, portfólió és motivációs levél a Microsoft Word programban (docx és doc). A klasszikus palettával és tipográfival rendelkező szépen megtervezett elrendezés nagy hatású önéletrajzot hoz létre.

CV Word önéletrajz sablon

Itt van egy újabb freebie, hogy pályázata a legjobb színben tűnjön fel. Ez a minimális Word önéletrajz sablon kétoszlopos elrendezést tartalmaz, enyhe narancssárga kiemeléssel, a fő szakaszok címéhez.

Minimalista Word önéletrajz sablon 10 oldal

Tekintsd meg ezt a különböző célokra felhasználható tízoldalas csomagot. Tartalmaz egy professzionális önéletrajz sablont, motivációs levelet, referencia, tapasztalatok, öt portfólió verzió és még egy "köszönöm" oldal is. Az összes fájl elérhető US Letter méretben, 0,125 hüvelyk bleed, nyomtatható A4-es 3 mm hüvelyk bleed.

Elegáns önéletrajz CV sablon

Nem szeretnél idegeskedni azon, hogy egy toborzóbarát önéletrajzot hozz létre? A munka elvégezve. ennek a nyomtatásra kész 300 dpi felbontású sablonnak a formájában.

Kreatív Business önéletrajz sablon

Ez az Üzlet Word önéletrajz sablon egy nem mindennapos elrendezési struktúrával rendelkezik, amely három színváltozatban elérhető, azaz fekete, fehér és kék. Használhatod mind A4, mind US Letter méretben. Ugyanez érvényes a motivációs levélre is.

Lisa Word önéletrajz sablon

Ez az avantgard önéletrajz sablon tervezésében egyesíti az egyszerűséget és a kreativitást. Elérhető A4 és US Letter formátumban, a sablon PNG-ikonokat, bekezdésstílusokat és ingyenes betűtípusokat használ.

LINETTE Word önéletrajz sablon

Olyan önéletrajz sablont keresel, amely jelentkezésedet emlékezetessé fogja tenni? Ez a jól megtervezett önéletrajz sablon A4-es és US Letter formátumban a tökéletes választás. Két oldalból áll, de ténylegesen hozzáadhatsz annyit, amennyit csak akarsz. A fejléc, az elrendezés, a betűtípusok, a grafika és a színek mindegyike néhány kattintással szerkeszthető.

Kétoldalas önéletrajz CV

A Word kétoldalas önéletrajz sablonja erős tipográfiai struktúrával rendelkezik, a fő részletek pirossal vannak hangsúlyozva.

Infografikus önéletrajz sablon

Itt van egy sokoldalú Word önéletrajz sablon megnyerő infográfiai stílusban. Az önéletrajz mellett motivációs levelet, 50+ közösségi média ikont, 20 hobbi ikont és PNG világtérképet kapsz.

Minimalista Word önéletrajz sablon

Professzionális Word önéletrajz sablon

Vess egy pillantást erre a legtisztább Word önéletrajz sablonra. Teljesen szerkeszthető dizájn 300 dpi felbontásban, A4 és US Letter méretben. Használt fontok: Open Sans és PT Sans.

NADIA Word önéletrajz sablon

Ez a kiváló minőségű Word önéletrajz sablon egy emlékezetes tervezés gyönyörű keretének köszönhetően. A csomag tartalmaz egy motivációs levelet, több mint 60 többcélú ikont és egy 19 oldalas útmutatót.

Jamie Word önéletrajz sablon

Ez a Word CV sablon egy szkennelhető függőleges kialakítással rendelkezik, amelyet felülről lefelé szerkeszthetsz. Tipográfiája, szövege, elrendezése és színe teljesen személyre szabható. A4 és US Letter méret, 80 közösségi ikon.

Diamond Word önéletrajz sablon

Ez a prémium CV sablon geometriai alakzatokat használ. Négy színben kapható, de korlátlan színválasztékkal is testreszabható. A sablon támogatja mind az MS Word 97-2003 DOC, mind az MS Word DOCX programokat. A csomagban találhatsz betűkészleteket és két ikonkészletet: közösségi média és kapcsolattartó ikonok, valamint egy másik az érdeklődési körök és a hobbi számára.

Ingenious Original prémium önéletrajz csomag

Ez a fényes CV sablon ideális lehetőség grafikusok, divattervezők és más kreatív személyiségek számára. Különleges fejléce, kontrasztos "Magamról" része és a félkövér címek segít megteremteni egy szemet gyönyörködtető önéletrajzot. Ezt a csomagot egy megfelelő motivációs levéllel együtt is elküldheted, amelyet a csomagban találsz.

Black & Blue Resume Template

Elegáns önéletrajz sablon

Marcus önéletrajz sablon

Carol Harris - Üzleti elemző és pénzügyi tanácsadó önéletrajz sablon

Brian Smith - UX / UI tervező önéletrajz sablon

William Evenson - Építész tervező önéletrajz sablon

Black & Cream önéletrajz sablon

Aurelius önéletrajz sablon

Olivia Dawson - Projektmenedzser önéletrajz sablon

Rachel Evans - Digitális marketing menedzser önéletrajz sablon

Egy gondosan összeállított önéletrajz garantálja, hogy azonnali felkérést kapjunk egy állásinterjúra. Ezekkel a professzionális sablonokkal lehetőséged lesz gyorsan létrehozni egy ilyen önéletrajzot. Nincs szükség a Photoshop, az Illustrator vagy más programok elsajátítására. Az alapvető Word ismereteid több mint elég.

Ebben a gyűjteményben különféle stílusokhoz tervezett és minden költségkerethez használható önéletrajzokat érhetsz el. Válaszd ki a leginkább vonzó sablont és használd fel a saját önéletrajzodhoz. Szükséged van egy még szélesebb választékra? Nézd át a 30+ önéletrajz sablont az előző cikkemben Word és más formátumokhoz. Ha szükséged lesz egy útmutatóra, hogyan lehet minimális erőfeszítésekkel elérni a célodat, siess, és olvasd el ezt a tutorialt a TemplateMonster toborzóitól.

UI.: Néhány barátod talán nem tudja, hogy egyes kreatív önéletrajz sablonok Wordben is elérhetők. Oszd meg velük ezt az összeállítást a közösségi média hálózatokon keresztül.



Ingrid Almási

Csodálatos dolognak tartom az írást, mellyel új világokat, különleges embereket teremthetünk. Akikért az olvasó izgulhat, szeretheti vagy gyűlölheti őket. Vagyis annak a fantáziáját szereti, aki megalkotta a művet. Ha csak egy írásom elgondolkodtat, elszomorít vagy megnevettet valakit, már megérte tollat ragadnom.