WooCommerce Thema's

WooCommerce sjablonen zijn design mock-ups, waarmee u een voorbeeld uiterlijk van een WordPress webwinkel. kan bekijken en functionaliteit uitproberen. Voelt u zich vrij de rijke selectie van WooCommerce WordPress sjablonen te bekijken en kiest u de beste oplossing voor uw onderneming.

Als u extra informatie over WooCommerce sjablonen nodig hebt, leest u dan verder. WooCommerce is niet alleen de eCommercie platform, maar de volwaardige plug-in, die in WordPress geintegreerd is. Het is helemaal gratis voor website en blogs.

WooCommerce is een goede oplossing voor kleine webwinkels, die al hun website op WordPress hebben. Hier is wat een combinatie van WooCommerce en WordPress kan u bieden:

  • Responsief webwinkel designs – onze hoogwaardige webwinkel sjablonen zien er perfect uit op alle schermen. De klanten kunnen toegang tot uw website altijd en overal krijgen.
  • Elementor widgets - helpen om video, audio en andere inhoud te incorporeren waaronder roosters, elementen, lijsten, tabbladen, Google Maps en nog veel meer.
  • Intuitieve admin en gedetailleerde verslaggeving – WooCommerce biedt u de controle over klantaccounts en verkoopverslagen.
  • Makkelijke verzending en belasting instellingen – WooCommers biedt makkelijke belastingsysteem en betaling.
  • Handzame bestellen en inventaris – u kunt verschillende dingen beheersen: inventaris, bijhouden van de voorraden, items verbergen, meldingen aanpassen en veel wat anders doen.
  • Verschillende marketing en promotie opties – u kunt SEO functies gebruiken om uw doelgroep te bereiken. Maakt u ook het gebruik van productreviews en bijvoeglijk marketing extensies, zoals product advies.
  • Veel betaalmogelijkheden – WooCommerce is een goede keuze omdat er veel verschillende betaalmogelijkheden biedt.
  • Aanpasbare widgets ondersteuning – met behulp van Thema Customizer is het makkelijk en nuttig om een pagina aan te passen. U kunt alle wijzigingen via Previewfunctie bekijken.

Er zijn geen twijfels dat WooCommerce TemplateMonster sjablonen een goede keuze zijn.! U kunt een Gratis WooCommerce Thema uitproberen en leren hoe kunt u makkelijk de sjablonen installeren en aanpassen.

KenmerkenHier is een lijst van nuttige WooCommerce Thema's kenmerken

Responsive Lay-outs

Geen verborgen elementen meer. U krijgt de website, die voor alle maten van de scherm geschikt is. Daardoor krijgen uw bezoekers de perfecte gebruikerservaring.

Ontwerpflexibiliteit

Vind u de standaard opties voor thema uiterlijk niet leuk? Dat hoeft ook niet. Elk Elementor WooCommerce thema kan aangepast worden met een paar klikken.

Elementor widgets

U kunt gebruik maken van 30 handige gratis widgets beschikbaar in Elemontor of 90+ in PRO voor het inbedden van verscheidenen inhoud of functionele elementen op de pagina's van uw website. Alle widgets hebben de volledige set aan opties om bijkomende aanpassingen te doen.

Aanpasbare bericht typen & Formaten

Wordt u creatief: gebruikt u unieke bericht typen voor getuigenissen, team introductie berichten, diensten en anderen. Elk pagina van uw website kan het unieke uiterlijk hebben. Er is een lijst van berichtformaten om te kiezen.

Aanpasbare Widgets

Met aanpasbare widgets wordt de aanpassing van uw website echt makkelijk en handig. Deze functie bevat verschillende opties. U kunt alle wijzigingen bekijken met behulp van een previewfunctie

Beste Premium WooCommerce Thema's

WooCommerce iDEAL? WooCommerce API? U bent hier precies aan het goede adres! We hebben hier een collectie WooCommerce Thema's met zeer uitgebreide functionaliteit. Elk WooCommerce Thema in onze collectie is goed doordacht en ontworpen door de professionele webontwerpers. Als u een WooCommerce Sjabloon uit onze collectie kiest, krijgt u een werkende website binnen enkele uur. Om zelf een WooCommerce webshop te maken moet u alleen een Sjabloon installeren en aanpassen.