Anmäla obehörigt utskick

Vänligen, skicka ett meddelande till unsubscribe@templatemonster.com för att meddela oss att du vill avsluta e-postprenumerationen hos TemplateMonster.

Genom att skicka ett e-postmeddelande godkänner du vår integritetspolicy samt våra regler och villkor.

FONTOS: az e-mailjeit a TemplateMonster soha nem ossza meg, értékesíti vagy adja bérbe harmadik feleknek. A személyes adatait csak az Önnel való kapcsolattartásra használjuk fel.

Csatlakozzon a csalás, spam és adathalászat elleni küzdelemhez

Manapság a spamek és az internetes csalások egyre veszélyesebbé váltak. A TemplateMonster ezzel kapcsolatos álláspontja mindig is szigorú és nyilvánvaló volt: igyekszünk minden lehetséges eszközzel a spam ellen küzdeni.

Ezért abban az esetben, ha Ön egy olyan üzenetet kap, amely a TemplateMonster oldalára hivatkozik és azt sejti, hogy az spam jellegű, kérjük, értesítse erről cégünket, és mi megvizsgáljuk az esetet.

Felhívjuk figyelmét arra, hogyha Ön egy TemplateMonster nevét tartalmazó e-mailt kapott, amely a személyes adatai megosztására vagy egy ismeretlen weboldal meglátogatására buzdítja Önt – ezek pont azok az esetek, amelyeket be kell jelenteni.

Ha bármilyen eset Ön szerint kivizsgálást érdemel, kérjük, küldjön egy e-mailt a unsubscribe@templatemonster.com címre. Csak is az Ön segítsége és támogatása teszi lehetővé számunkra, hogy a cégünkkel való együttműködését a lehető legbiztonságosabbá tegyük.