Kundax - Тема WordPress для детского сада и ухода за детьми

6 months of support С продуктом вы получите поддержку от автора в течение 6 месяцев. Чтобы узнать больше о том, что включено, ознакомьтесь с политикой поддержки.

shoppingBag Продаж: 67

Поделиться:

Created: 20 мая 2022 г.

Updated: 18 янв. 2024 г.

ID: 247080

MonsterONE - Неограниченные загрузки за $14.10/мес.

Free access to 410k+ items | 35% off exclusive items Join to Get this Item with  35% OFF

Kundax — тема WordPress для детского сада и ухода за детьми

Kundax — это визуально креативная и привлекательная тема, в которой основное внимание уделяется работе с детьми или которые связаны с детьми и их растущей деятельностью.

Kundax — тема WordPress премиум-класса. Он готов к работе с сетчаткой, полностью отзывчив и совместим со всеми типами мобильных устройств. Вашим клиентам и детям понравится красочный дизайн. Мы реализовали множество отличных элементов и полезных разделов, чтобы вы могли дать волю своему творчеству.

Kundax в сочетании с конструктором страниц Elementor дает вам гибкость и простоту для быстрой реализации вашего проекта и предлагает множество полезных и интересных функций и разделов. Проверьте это сейчас...

Особенности Кундакса:

 • 3+ уникальных стиля домашней страницы;
 • 10+ внутренних страниц;
 • Уникальные стили блога;
 • Рабочая контактная форма с Ajax;
 • Карты Google и поддержка пользовательского интерфейса;
 • Поддержка WooCommerce;
 • Elementor Page Builder готов
 • оптимизирована скорость и проверена W3c;
 • документация и быстрая поддержка клиентов.

Это версия WordPress, включающая бэкэнд для изменения ваших текстов и контента. С помощью функции «Импорт демо-данных» вы можете импортировать полный набор нашей темы для отображения предопределенных страниц, сообщений, виджетов и настроек одним щелчком мыши, чтобы получить отличное качество работы с WordPress и сократить усилия! Имейте в виду, что все изображения используются только для предварительного просмотра.

Changelog

Version 1.8.2 (09.01.2024):

 • Small contact form issues fixed

Version 1.8.1 (25.10.2023):

 • WooCommerce Files Update
 • Small issues fixed

Version 1.7 (29.09.2023):

 • Demo Update Fixed

Version 1.6 (16.08.2023):

 • Small issue fixed

Version 1.5 (30.05.2023):

 • Fontawesome updated
 • Small issue fixed

Version 1.4 (12.01.2023):

 • Theme Update
 • WooCommerce Update

Version 1.3 (15.09.2022):

 • Fixed minor bug

Version 1.2 (30.08.2022):

 • Fixed minor bug

Version 1.1 (04.08.2022):

 • Header Issue Fixed

Version 1.0 (16.05.2022):

 • Initial Release

4 отзывов на продукте

Great product overall. Creator was fast in helping us with questions
Introductie: Onlangs heb ik het Kundax - Kindergarten Baby Care Children WordPress Theme van Vecuro aangeschaft en gebruikt voor het ontwikkelen van een nieuwe website voor een kinderopvang. In deze review wil ik mijn ervaringen delen en een overzicht geven van de functies, flexibiliteit, ontwerp en prestaties van dit WordPress-template. Functies en flexibiliteit: Het Kundax-template biedt een indrukwekkende reeks functies en flexibiliteit die perfect geschikt zijn voor een kinderopvangwebsite. Het bevat verschillende aangepaste pagina's, zoals 'Over ons', 'Onze diensten', 'Ons team' en 'Contact', waardoor het gemakkelijk is om essentiële informatie weer te geven. Daarnaast is er een geïntegreerde evenementenkalender, waarmee je belangrijke datums en activiteiten kunt delen met ouders en verzorgers. De flexibele pagina-editor maakt het mogelijk om eenvoudig secties toe te voegen, aan te passen en te verwijderen, waardoor je de vrijheid hebt om de website naar jouw wensen aan te passen. Ontwerp: Het ontwerp van het Kundax-template is modern, kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen en ouders. Het bevat schattige illustraties en afbeeldingen die de sfeer van een kinderopvang perfect weergeven. De kleurenschema's zijn goed gekozen en bieden een levendige uitstraling zonder afbreuk te doen aan de leesbaarheid. De responsiviteit van het template is uitstekend, waardoor de website er op verschillende apparaten en schermformaten goed uitziet. Prestaties: Een snelle en goed presterende website is essentieel voor een positieve gebruikerservaring. Het Kundax-template levert op dit gebied. Het laadt snel en biedt een soepele navigatie, zelfs bij het laden van afbeeldingen en video's. Bovendien is het template geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor de website beter vindbaar is voor potentiële klanten. Ondersteuning en documentatie: Vecuro biedt uitstekende ondersteuning en documentatie voor het Kundax-template. De documentatie is gedetailleerd en goed gestructureerd, waardoor het gemakkelijk is om aan de slag te gaan en eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast reageert het ondersteuningsteam snel en adequaat op vragen en verzoeken, waardoor ik me altijd gesteund voelde tijdens het proces van het opzetten van de website. Conclusie: Het Kundax - Kindergarten Baby Care Children WordPress Theme is een uitstekende keuze voor het ontwikkelen van een website voor een kinderopvang. Het biedt een breed scala aan functies, flexibiliteit en een aantrekkelijk ontwerp dat de aandacht trekt van ouders en kinderen. De prestaties zijn indrukwekkend en de ondersteuning van Vecuro is uitstekend. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou het Kundax-template ten zeerste aan
Hi, I had problems deploying, probably self-inflicted. So I wrote to support and they were fast and efficient in fixing the problem. I can highly recommend Vecuro.
Sehr umfangreiches Template! Einfach zu handhaben und anzupassen. Supper Support!

0 Comments for this product

Об авторе

HotShot Author

Customer Support

4,8 /5
Support rating (17 ratings) This rating is based on feedback from customers who have received support from the author of this product. 5 16 4 0 3 0 2 0 1 1

Achievements