Agriculture Company Drupal Template

6 months of support With a product you will get 6 months of support from the author. To know more about what is included, please read the support policy.

shoppingBag Sales: 26

MonsterONE - Unlimited Downloads for $12.40/mo

Free access to 264k+ items | 35% off exclusive items Join to Get this Item with  35% OFF
This premium Drupal theme has been designed for agriculture, vegetables and fruits websites and shops. Its responsive layout will make your site run equally well on both desktop and handheld devices. Blog, Portfolio and Forum options allow you to create a content-rich web resource that would provide every visitor with the information he or she is mostly interested in. Valid code and advanced theme options will make it easier to adjust the Agriculture Drupal Theme the way you want, If you need to sharpen the design to fit another business niche, source PSD files are always at your disposal.

TemplateMonster MarketPlace

TemplateMonster is a marketplace where you as a designer or developer may sell your Web Design Software, Website Templates, Design Elements, Plugins and Extensions. Become a digital products vendor and earn up to 70% from each sale.

1 Reviews for this product

A template alapvetően nem lenne rossz, ha az alapjául szolgáló Drupal motor verziószáma nem lenne annyira alacsony, hogy a frissítések elvégzése után is működne mondjuk a Google térkép. Persze ha az ember veszi a fáradságot, hogy a hasznavehetetlen modulokat kidobálja és szépen belehelyezzen manuálisan egy reszponzív Google térkép kódot, akkor működik. Persze, ezért nem hibáztathatók a template készítői, erről végső soron nem tehetnek. Nem szerencsés viszont például az sem, hogy a cségek logoira rá lehet kattintva és tartalmak nyílnak - minden partnercéghez lehetírniegy cégismertetőt. Vagy ki lhet kapcsolni a linkelhetőséget a Views modulban - már ha valaki tudja a módját, szerencsére én tudtam, de ehhez a Drupal elég alaposan ismerni kell.

0 Comments for this product